Close

Strona 355 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2553053453533543553563573654054558551355 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 541 do 3 550 z 19477

Wątek: Humor

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

W starej chacie, na fotelu siedzi sobie babcia z kotem na kolanach. I tak sobie myśli:
    -Ale fajnie by było gdybym była młodą i piękną królewną, a Ty kocie byłbyś młodym i przystojnym księciem...
    W tym samym momencie obok chatki przechodziła dobra wróżka i spełniła marzenie babci, zamieniając ją w królewnę, a kotka w księcia. Kot (już nie kot ) siada na przeciwko niej na kanapie i mówi:
    -I co? Teraz pewnie żałujesz, że mnie wykastrowałaś?!

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

Wchodzi bialy facet do sauny i tak siedzi i sobie mysli:
    "Kurde, jak ja dawno nie palilem, oj ale bym sobie zajaral bacika".
    No ale nie ma trawy, wiec siedzi dalej, siedzi i znowu mysli:
    "Boze, jak ja bym sobie zapalil, no chociaz malenka dupke". No ale nie ma trawy wiec siedzi i tak sobie mysli. Po pól godzinie kiedy facet juz sie niezle nakrecil do sauny wchodzi murzyn w dredach siada po drugiej stronie i ostentacyjnie wyjmuje 10-cio gramowego wora i zaczyna skrecac.
    Na to bialas sie podniecil:
    "Ja pitole, ale sobie zapale, ale sobie zapale". Podchodzi do murzyna i mówi:
    -Yo stary! Wiesz jak dawno nie palilem, chyba z rok, poratuj kolege w potrzebie daj sciagnac troche.
    Na to murzyn:
    - Yo, no spoko, ale wiesz... 100 dolców od macha.
    - Co kurde 100 dolarów? Pogielo cie?
    - Nie stary to jest taki zajebisty towar, ze nawet sobie nie wyobrazasz jakie bedziesz mial schizy.
    Facet sobie mysli "A walic to, mam troche kasy i musze sobie zajarac!"
    Zaplacil wiec murzynowi 100 dolców i sciagnal z bata taka chmure jaka tylko mógl. Siedzi, i nic.
    - Ej stary, ale zes mnie zrobil w konia, nic mnie nie wzielo.
    - Bo to jest taki towar co dopiero po czwartym, piatym razie lapie.
    Bialas w****iony, ale mysli sobie zaplacilem mu juz 100 dolców nie moze sie zmarnowac. Rzucil wiec jeszcze 500 i sciagnal 5 porzadnych buchów pod rzad.
    Usiadl i znowu nic...
    - Ty fiucie, zaplacilem ci 600 zielonych za taki szajs.
    Murzyn zaczal sie smiac, zwinal manatki i zaczal nawiewac. Bialy za nim. Murzyn ucieka po korytarzach, bialy za nim. Murzyn wsiadl do windy. Bialy nie zdazyl, wbiega wiec po schodach, zjezdza po poreczy. Zjechal na dól murzyn akurat wysiadl z windy i spierdala na zewnatrz. Wsiadl do taksówki i odjechal. No to bialy za nim w druga i w poscig. Scigaja sie tak po calym miescie. Wreszcie murzyn wysiada i wbiega w sam srodek centrum handlowego, bialy za nim. Goniac sie rozpierdzielili kilka stoisk. Murzyn ucieka pod góre po schodach ruchomych jadacych w dól. Bialy za nim. Murzyn wbiegl na najwyzsze pietro, bialy za nim. Murzyn po drabinie na dach, bialy za nim. Skacza po dachach z budynku na budynek, wreszcie zbiegaja z któregos po schodach i gonia sie po ulicy. Dobiegaja do portu murzyn wskakuje w motorówke, i w morze, bialy dosiada skutera i za nim. Gonia sie tak az zabraklo im benzyny. Wreszcie murzyn skacze do wody i plynie wplaw, bialy za nim. Doplynal do brzegu uniknawszy rekinów i spierdala dalej. Murzyn wpada na lotnisko, bialy za nim. Przedarl sie przez ochrone i wskoczyl do startujacego samolotu. Gonia sie po jumbojetcie wreszcie murzyn dorywa spadochron i wyskakuje, bialy za nim. Laduja na bazarze murzyn kroi ze stoiska deskorolke i w dluga, bialy zabiera rolki i za nim. Gonia sie tak, ze az zainteresowala sie nimi policja konna. Wreszcie murzyn sie wkurzyl bo za wolno na tej desce jechal i wyrywa jakiemus szczylowi rower, bialy zabiera drugiemu i za murzynem. Gonia sie tak az wreszcie zgubili policje i wjechali do lasu. Murzyn bardziej wytrzymaly pedaluje na rowerze a bialy zostal w tyle i zgubil murzyna. I nagle zachcialo mu sie srac. Mysli "ale zwale sobie kloca" i zszedl z drogi za krzak, oparl rower o drzewo, sciagnal gacie, wypial dupe i sra...
    Nagle czuje silny uscisk czarnej dloni na ramieniu i slyszy:
    - Ej koles, ale w saunie to sie nie sra!

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Padłem hahahahahahaha

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

Dziennikarz pyta górala:
    -Baco, czym jest dla was szczęście?
    -Ano, panocku, scynście to jest jak się owiecka zgubi w górach, wsyscy górole ją sukamy, znajdujemy, a później wsyscy ją rypiemy.
    -No tak... A czy baca doświadczył kiedyś nieszczęścia?
    -Tak, panocku... Raz to jo się zgubiłem w górach...

Młodzi spacerują po parku:
    -Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię...
    -To znaczy?
    -Hmmm... A może przytul jak Albert swoją Heloizę.
    -Czyli jak?
    -Jak, jak, jak! Srak k***a! Czytałeś coś w ogóle kiedyś?
    -Tak! "Naszą szkapę". Pociągniesz?

Domyślnie

Eryk ujarał się z kumplami na maxa. Było mu mało imprezy więc poszedł do swojej panny. Wchodzi, całusy, coś tam gada - ogólnie standard. W pewnym momencie panna mówi, że musi się wykąpać i żeby usiadł, poczekał, ona zaraz będzie gotowa...
    Eruniu spoko, siedzi i czeka. Po 10 minutach zachciało mu się kupy, tak że nie mógł wytrzymać Zobaczył siedzącego obok psa panienki...
    Pokalkulował sobie w czaszce szybko, że się narobi obok niego i jak panna spyta, to zwali na kundla. Uporał się z tym raz dwa - i siedzi dalej. Panna wychodzi z kąpieli wącha, patrzy ...... SZOK !
    Panna: Co to jest ?!
    Eryk: Pies Ci się z..srał !
    Panna: Pluszowy qrwa???!!!
    Nikon Fx

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Na szczycie w Jałcie Rosevelt, Churchill i Stalin chwalą się zegarkami:
    Na zegarku Roosevelta wygrawerowano napis: "Prezydentowi - Naród". U Churchilla napis brzmiał :"Premierowi - Parlament".
    Napis na zegarku Stalina brzmiał: "Potockiemu - Lubomirscy"

Domyślnie

Z baru wytacza się zalany w trupa facet. Ledwo trzymając się na nogach idzie na parking i zaczyna obmacywać dachy samochodów. Zaniepokoiło to ochroniarza:
    - Ej! A ty co robisz?
    - Nie wizzzziszzz? Zzzssamochhhodu ssszzuchamm...
    - Dziwnie szukasz. Poznasz po dachu?
    - Bboo u mmnniee na dachhhu pofffinien byśśś kogut...

W rosyjskiej szkole nauczycielka kazała pierwszakom nauczyć się liczyć do dziesięciu. Odpytuje Wowę, a on:
    - Djesjat, djewiat, wosiem, sjem, szest, pjat, cietyrje, tri, dwa, odin, gowno...
    - Wowa! Kto tjebja tak ucził?
    - Papa!
    - A gdje twoj papa rabotajet?
    - Kosmodrom Bajkonur!
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rooner Zobacz posta
    Na szczycie w Jałcie Rosevelt, Churchill i Stalin chwalą się zegarkami:
    Na zegarku Roosevelta wygrawerowano napis: "Prezydentowi - Naród". U Churchilla napis brzmiał :"Premierowi - Parlament".
    Napis na zegarku Stalina brzmiał: "Potockiemu - Lubomirscy"
    piękne
    Jarek

Domyślnie

Do kolesia,wykonującego pod latarnią ruchy posuwisto-zwrotne,podchodzi policjant:
    -A pan,co tu robisz?
    -Rucham...
    -A co pan ruchasz?
    -A to Grażynka już poszła?
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Specjalne pozdrowienia dla chłopaków z Grupy Silesia (Zuoooo)

źródło: www.demotywatory.pl oczywiście

Strona 355 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2553053453533543553563573654054558551355 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów