może masz ustawiony priorytet ustawienia ostrości?
tak sobie zgaduje...
Szukaj
może masz ustawiony priorytet ustawienia ostrości?
tak sobie zgaduje...
Mi tez sie zdarzylo to ze 2 razy. Jakas wada oprogramowania....
Wczoraj na openerze zobaczyłem stoisko Fujifilm jednak ograniczało się jedynie to zrobienia sobie zdjęcia przy perskuji i z gitarami. Pogadałem trochę z kolesiem ze stoiska na temat nowych lustrzanek. Stwierdził, że pogłoski które krążą są nieprawdziwe. Fuji nie planuje w najbliższym czasie (na jesieni) wypuszczać następcy S5 Pro, a koncentruje się na nowym typie aparatów/kompaktów z dwoma obiektywami do zdjęć 3d. Ma być do tego też specjalna ramka cyfrowa, wyświetlacz kompaktu tez ma od razu wyświetlać w 3d.
Oczywiście to jest tylko zdanie kogoś z Fuji Polska, na ile wiarygodne to się okaże.
Ostatnio edytowane przez karolkepka.com ; 04-07-2009 o 12:11
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
http://www.fujifilm.pl/aplikacja/blog/
EXIF umowny![]()
Ostatnio edytowane przez karolkepka.com ; 04-07-2009 o 12:12
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Do baku127: prawdopodobnie masz ustawiony 'usypiacz' po jakimś tam czasieWtedy pierwsze wciśnięcie budzi Fuji,a dopiero przy drugim wyzwala migawkę.
S5 Pro + N18-70 + N50 1.8 + SB900, F50
www.waleczny.maxmodels.pl
Moja fotografia jest taka jak moje życie.
Nie o tym mowa ja wiem o co mu chodzi i mozliwe ze to przez karte mam jedna gorsza i znia wlasnie ze 2 czy 3 razy zllapal zawieche i trzeba bylo go wylaczyc i wlaczyc i bylo ok juz potem.
muszę przyznać że również zdarzyło mi się że fufu przestał reagować i musiałem go wyłączyć
Ja tak nie mam (SanDisk 4GB EXTREME III).
Nikon Z6 II, 14-30/4S, 24-120/4S, 50/1.8S, 85/1.8S, 50/2.8MC, 40/2, Tamron 70-180/2.8 G2
Fuji S5 Pro, 35/2D, 50/1.4D
Kiedyś i mnie się to przytrafiło na SanDisku 4GB EXtreme III - czytałem o tym problemie gdzieś w sieci na anglojęzycznym forum - wniosek :
TTTM
wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna
Skontaktuj się z nami