Ostatnio miałam przyjemność robić małą sesje bardzo fajnej modelce. Przedstawiam Wam Justyne, czekam na komentarze i oceny. Na razie obrobiłam tylko jedno zdjęcie, ale jutro dostawie więcej
Od razu napisze że obróbka jest moja
1.
Szukaj
Ostatnio miałam przyjemność robić małą sesje bardzo fajnej modelce. Przedstawiam Wam Justyne, czekam na komentarze i oceny. Na razie obrobiłam tylko jedno zdjęcie, ale jutro dostawie więcej
Od razu napisze że obróbka jest moja
1.
i dobrze ze to napisalas....
i ładnie jest
chwali sie chwali![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Mi jakoś nie pasują kawałki rąk przed barierką dominujące nad resztą. Ale może ja się po prostu czepiam jako zadeklarowany fan setu z Bogusią![]()
A mnie sie podoba
No to pokaże Wam zdjecie numer 2Wiem że szkoda trochę prawego oczka modelki, ale właśnie tak mi sie podobało
2.
Do czego jednak bym się przyczepił, to na obydwu zdjęciach brakuje mi skóry. Potraktowałaś skórę zbyt ostro, czyli po prostu ją zupełnie wyeliminowałaś. A szkoda bo zdjęcia się zrobiły zbyt płaskie...
Może rzeczywiście trochę zbyt mocna obróbka skóry, ale mimo to sie podobają, szczególnie dwójka. Bardzo sie podobają![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
1 sterylnie i czysto. Może się podobac, w glebę nie wbija.
2 sympatycznie, oczka szkoda trochę, i po prawej chyba frg palca wystaje - ale to detal![]()
Skontaktuj się z nami