Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Domyślnie

Wiesz z każdą osobą pracuje się inaczej, ja z Justyną poznałam się na pierwszej sesji i były to dość spontaniczne zdjęcia. Ale moim zdaniem dość ciekawie wyszły.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Wiesz z każdą osobą pracuje się inaczej, ja z Justyną poznałam się na pierwszej sesji i były to dość spontaniczne zdjęcia. Ale moim zdaniem dość ciekawie wyszły.
    co racja to racja...
    nie sie podoba... caly czas widac progres...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    półwysep

Domyślnie

Jak dla mnie to cienie nadają właśnie tego charakteru.

Domyślnie

Widać progres i to najważniejsze. Zdjęcia jak najbardziej udane. Na szczęście porzuciłaś tę nieostrą Sigmę i widzę jakaś 85-tka w użyciu - bdb Obróbka na 4 mi pasuje i to zdjęcie chyba bym wybrał, jeśli miałbym tu jakoś je wartościować, choć "zwyczajna" trójeczka też ma coś w sobie (inną minę).

Domyślnie

Jak na razie się uczę wielu rzeczy na raz, pracy nad kadrem, kompozycją. No i jak zawsze obróbką. Chwilowo mam czas więc działam ile tylko mogę Dzięki za rady i miłe słowa.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Witam

Mnie rowniez 4 sie BARDZO podoba

W pozostalych przeszkadzaja mi zbyt zblurowane twarze ... ale to byc moze rzecz gustu i gdyby nie to 5 tez by byla niezla.

POzdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów