Wiesz z każdą osobą pracuje się inaczej, ja z Justyną poznałam się na pierwszej sesji i były to dość spontaniczne zdjęcia. Ale moim zdaniem dość ciekawie wyszły.
Szukaj
Wiesz z każdą osobą pracuje się inaczej, ja z Justyną poznałam się na pierwszej sesji i były to dość spontaniczne zdjęcia. Ale moim zdaniem dość ciekawie wyszły.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Jak dla mnie to cienie nadają właśnie tego charakteru.
Widać progres i to najważniejsze. Zdjęcia jak najbardziej udane. Na szczęście porzuciłaś tę nieostrą Sigmę i widzę jakaś 85-tka w użyciu - bdbObróbka na 4 mi pasuje i to zdjęcie chyba bym wybrał, jeśli miałbym tu jakoś je wartościować, choć "zwyczajna" trójeczka też ma coś w sobie (inną minę).
Jak na razie się uczę wielu rzeczy na raz, pracy nad kadrem, kompozycją. No i jak zawsze obróbką. Chwilowo mam czas więc działam ile tylko mogęDzięki za rady i miłe słowa.
Witam
Mnie rowniez 4 sie BARDZO podoba
W pozostalych przeszkadzaja mi zbyt zblurowane twarze ... ale to byc moze rzecz gustu i gdyby nie to 5 tez by byla niezla.
POzdrawiam,
Pawel
D80, N18-70 kit, S30/f1.4
Skontaktuj się z nami