Nie to na 2 zdjęciu w lewym rogu o czym mówisz Stock to jest wzór z jej bluzeczki![]()
Szukaj
Nie to na 2 zdjęciu w lewym rogu o czym mówisz Stock to jest wzór z jej bluzeczki![]()
3. Trochę inne odcienie i inna obróbka skóry. Co wy na to?
3 - zauwaz że troche inny kolor twarzy i dekoltu - i troche rzuca się to w oczy![]()
Ktoś się czepia?
Sesja z Bogusią postawiła Ci wysoko poprzeczkę. Ja mam wrażenie że na 1. buzia wyszła dość płasko i takie zestawienie kolorów (skóra plus otoczenie) dla mnie (kolory to bardzo subiektywna sprawa) nie jest zbyt fortunne.
Co nie zmienia faktu, że w fotografowaniu innych idziesz do przodu jak burza.Gratuluję
![]()
Masz racje kwestia obróbki i doboru kolorków jest bardzo specyficzną sprawą. Każdy robi to tak jak czuje w danej chwili. Ja jak na razie się uczę i obróbki i kadrowania, a przede wszystkim pracy z kimś przed moim obiektywem. Dla mnie cały czas to wielka nowość. Dziękuje za miłe słowo i szczery komentarz.
Masz racje jest różnica, bo odbiłam światło od blendy na buzie i dletego tak jest, poza tym chciałam bardziej pokazać jej brązowe oczkaPodkreślić jej buzie.
Z powyższych wybieram 2. Oka mi nie szkoda, drugie też ładneSwoją drogą masz dobry kontakt z tymi dziewczynami, bardzo naturalnie to wychodzi (nie mam na myśli obróbki
)
5 fajne, troche feniksowo mi zalatujeciut przeszkadza mi plaskie i za rowne chyba swiatelko na buzi, modelka cudo
500px.com/kubasikorski
Jak na twoje poprzednie dokonania, to te zdjęcia są takie sobie![]()
20/1.8 | 105/2.8 | ...
Skontaktuj się z nami