Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie to na 2 zdjęciu w lewym rogu o czym mówisz Stock to jest wzór z jej bluzeczki

Domyślnie

3. Trochę inne odcienie i inna obróbka skóry. Co wy na to?

Domyślnie

3 - zauwaz że troche inny kolor twarzy i dekoltu - i troche rzuca się to w oczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    3 - zauwaz że troche inny kolor twarzy i dekoltu - i troche rzuca się to w oczy
    Ktoś się czepia?

Sesja z Bogusią postawiła Ci wysoko poprzeczkę. Ja mam wrażenie że na 1. buzia wyszła dość płasko i takie zestawienie kolorów (skóra plus otoczenie) dla mnie (kolory to bardzo subiektywna sprawa) nie jest zbyt fortunne.
    Co nie zmienia faktu, że w fotografowaniu innych idziesz do przodu jak burza. Gratuluję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miksturka Zobacz posta
    Ktoś się czepia?

Sesja z Bogusią postawiła Ci wysoko poprzeczkę. Ja mam wrażenie że na 1. buzia wyszła dość płasko i takie zestawienie kolorów (skóra plus otoczenie) dla mnie (kolory to bardzo subiektywna sprawa) nie jest zbyt fortunne.
    Co nie zmienia faktu, że w fotografowaniu innych idziesz do przodu jak burza. Gratuluję
    Masz racje kwestia obróbki i doboru kolorków jest bardzo specyficzną sprawą. Każdy robi to tak jak czuje w danej chwili. Ja jak na razie się uczę i obróbki i kadrowania, a przede wszystkim pracy z kimś przed moim obiektywem. Dla mnie cały czas to wielka nowość. Dziękuje za miłe słowo i szczery komentarz.

Domyślnie

Masz racje jest różnica, bo odbiłam światło od blendy na buzie i dletego tak jest, poza tym chciałam bardziej pokazać jej brązowe oczka Podkreślić jej buzie.

Domyślnie

Z powyższych wybieram 2. Oka mi nie szkoda, drugie też ładne Swoją drogą masz dobry kontakt z tymi dziewczynami, bardzo naturalnie to wychodzi (nie mam na myśli obróbki )

Domyślnie

4. Zabwy ciąg dalszy Więc trochę inne klimaty (ziarno celowe)

5. prób ciąg dalszy...

Domyślnie

5 fajne, troche feniksowo mi zalatuje ciut przeszkadza mi plaskie i za rowne chyba swiatelko na buzi, modelka cudo
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Jak na twoje poprzednie dokonania, to te zdjęcia są takie sobie
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów