Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Justyna-sesja pierwsza

Ostatnio miałam przyjemność robić małą sesje bardzo fajnej modelce. Przedstawiam Wam Justyne, czekam na komentarze i oceny. Na razie obrobiłam tylko jedno zdjęcie, ale jutro dostawie więcej
    Od razu napisze że obróbka jest moja

1.

Domyślnie

i dobrze ze to napisalas....

i ładnie jest
    chwali sie chwali
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Mi jakoś nie pasują kawałki rąk przed barierką dominujące nad resztą. Ale może ja się po prostu czepiam jako zadeklarowany fan setu z Bogusią

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

A mnie sie podoba

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    A mnie sie podoba
    Mi też!

Domyślnie

No to pokaże Wam zdjecie numer 2 Wiem że szkoda trochę prawego oczka modelki, ale właśnie tak mi sie podobało

2.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Do czego jednak bym się przyczepił, to na obydwu zdjęciach brakuje mi skóry. Potraktowałaś skórę zbyt ostro, czyli po prostu ją zupełnie wyeliminowałaś. A szkoda bo zdjęcia się zrobiły zbyt płaskie...

Domyślnie

Może rzeczywiście trochę zbyt mocna obróbka skóry, ale mimo to sie podobają, szczególnie dwójka. Bardzo sie podobają
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Do czego jednak bym się przyczepił, to na obydwu zdjęciach brakuje mi skóry. Potraktowałaś skórę zbyt ostro, czyli po prostu ją zupełnie wyeliminowałaś. A szkoda bo zdjęcia się zrobiły zbyt płaskie...
    Nie będe się sprzeczała co do obróbki, bo dopiero raczkuje w tej dziedzinie, aż tak mocno nie działałam. Usunełam tylko cienie z buzi, bo deenrwowały mnie mocno.
    Ja się uczę i każda rada jest cenna

Domyślnie

1 sterylnie i czysto. Może się podobac, w glebę nie wbija.
    2 sympatycznie, oczka szkoda trochę, i po prawej chyba frg palca wystaje - ale to detal

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów