A może to Ciebie tak dotknęło, nawet w avatarze masz wielkie logo D300. Może nie potrafisz przełknąć tego, że ktoś robi lepsze fotki tańszym D90 niż Ty D300....
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Zawsze uważam i nie zmienię zdania, że porównywanie puszek kierowanych do innych grup użytkowników czy inaczej pozycjonowanych przez producenta, mija się z celem.
Mam D90 bo mi on wystarczy i to mój pierwszy nikon. D300? Tak chętnie ale nie za te kasę, wolałem przeznaczyć "zaoszczędzone" pieniądze na szkła, lampe co daje mi większe szanse poznać sprzęt i być może robić lepsze fotki. Już przekonałem się, że CLS pozwala mi pstrykać fotki o jakich mógłbym pomarzyć inwestując w D300, ot nie było by lampy i tyle.
Przez tą dyskujsę przypomina mi się mechanik, który skomentował mój samochód - ale kupiłeś auto, będzie ci sie psuło, ja bym takiego nie kupił, jest taki prosty, prymitywny... No to jak jest prosty, to i naprawy proste. Jednak jak chciałem zrobić zwykłą wymianę części eksploatacyjnych to nagle zrobił się skomplikowany jak odrzutowiec
Jak widać to nie sprzęt jest winny, lepszy czy gorszy, a my zwykli ludzie, którzy go używamy![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami