Close

Strona 17 z 24 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 235

Wątek: statyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biker karlos Zobacz posta
    ooo co biega z tym woreczkiem ... co to za patent ???
    Tzw. Bean Bag - woreczek wypełniony np. grochem w ok. 3/4. Dzięki temu można w nim umieścić stabilnie aparat. Jeden warunek - musimy znaleźć miejsce na tyle szerokie aby móc położyć woreczek.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

uhmm czaje ... poprocz tego ze szerokie, to jeszcze odpowiednio wysokie
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

No raczej się tego nie czepia na sznurku tylko kładzie na stabilnym podłożu a gruch czy inna fasola w woreczku powala dopasować krzywiznę podłoża do krzywizny kładzionego nać sprzętu
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Oszczędny w słowach Awatar ftd
    Miasto
    Jeżów Sudecki

Domyślnie

Groch jest drogi. Za niewiele więcej można kupić gorillapod.

Domyślnie statyw

kurcze. ja juz mialem w reku ale cos mnie tknelo. dobrze ze nie kupilem bo pewnie bylby to jakis badziew. warto poczytac forum.
    Ta gorilla... hm juz dawno ,nie irytowala, w sumie nie duze i wygodne. moze ktos korzystal, lub korzysta z tej Gorilli, cos podpowie. czy wart to miec.
    Takie tam starocie

Rycerz
    Gość

Domyślnie

no nie masakra...
    byłem specjalnie w sklepie foto żeby obejrzec te statywy po 89zł, 99zł, 109zł, 149zł...strach sie bac...naprawdę nie bałbys sie mocowac do czegos takiego drogiej puszki i szkła?
    przecież statyw to nie jest wyłącznie podpórka do puszki! czy nie zapominacie czaseem, że statyw to też narzędzie pracy, które ma niemały wpływ na końcowy efekt? milion testów na szkło bf/ff najnowsze body, a statyw trzy cieniutkie rureczki połączone jakimś czymś...kurcze jakaś galareta to była jak postukałem w te nogi...zabiłem sprzedawce śmiechem jak mi pokazał super statyw

przeprasaam, wiem że nie każdy może miec gitzo ja zresztą te nie mogę miec ale czy mieliscie/korzytaliście kiedyś z prawdziwego czyli spełniającego swoj zadanie statywu?
    śmiem wątpic jeśli słyszę jak ktos wychwala pod niebo pseudostatyw...ja myslałem że 055 manfrotto to jest statyw...myliłem się

myliłem sie jak dotknąłem i zobaczyłem co potrafi w terenie, w błocie i na mule gitzo...

moze sie wymądrzam, ale lepiej kupic sobie ten worek z grochem, bo zda egzamin...niż galaretke...

zawsze można potem worek do klęczenia wykorzystac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Tzw. Bean Bag - woreczek wypełniony np. grochem w ok. 3/4. Dzięki temu można w nim umieścić stabilnie aparat. Jeden warunek - musimy znaleźć miejsce na tyle szerokie aby móc położyć woreczek.
    Polecam zwłaszcza te:
    http://www.ambientlounge.co.uk/bean-bags-c2.html
    To dla wygodnych .

Dla mniej zamożnych na mniejsze potrzeby:
    http://cgi.ebay.pl/BEAN-BAG-SUPPORT-DIGITAL-CAMERA-CANON-NIKON-Package_W0QQitemZ130276887988QQcmdZViewItemQQptZUK _CamerasPhoto_CameraAccessories_TripodsSupports?ha sh=item130276887988&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms =72%3A1399|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

A może zwykły woreczek i po drodze nasypać piaseczku?
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blazeje Zobacz posta
    Rozumiem, że to są woreczki pod D3 i D3x
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Rozumiem, że to są woreczki pod D3 i D3x
    Oczywiście, plus bonusik.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

Dobry!,

Panie i Panowie, szukam dobrego statywu pod D700 z ciężkim szkiełkiem, najlepiej węglowy i dobra głowicą. Zakres cenowy obojętny. Z góry dziękuję za odpowiedz i rady.

Pozdrawiam.

Strona 17 z 24 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów