czy oni nie moge zrobic 2 podobnych aparatow (canon i nikon) i jedni sobie kupia czarne inni biale, nie moga sobie podac reki i robic takie same szkla, czy q.... naprawde nie mam nic innego do roboty tylko liczy przeliczac czy zmiana systemu sie oplaca czy nie czy zaraz nikon nie wypieprzy z jakims cudem , czy ja sie musze denerwowac z powodu jakiegos pieprzonego kawalka plastiku z garscia elektroniki co to kosztuje drobne kieszonkowow 6k-7k i jeszcze probemy sa ( po jednej i po drugiej) ja z zalozenie nie lubie Canona a to dlatego ze ma takie szkla co ja ich do nikona za chiny podpiac nie moge, niektorych nazywaja dziwkami systemowymiale dziwki powinny zarabiac a nie tracic
![]()
poki co 5dmk2 wypluwa gowniane obrazki bo gowniane lapki sie do niego dorwaly czy oni nie moge dac komus aparatu co to go na wylot przeleci przetestuje i bedzie wiadomo gdzie postawic pierwszy krok
aha co zrobilem jak uslyszalem o filmach w nikonie a potem w canonie? "na kij mi to gowno, od filmow sa kamery, chcesz sobie pofilmowac kup sobie kamere a nie *******y do puszki wstawiac)
http://www.canon-ci.co.kr/product/smov/pop02.html
zmienilem opinie po tym linku !!! mega , zlapali mnie tym swoim filmowym marketingiem za jaja! jeszze tylko zablokowac ta funkcje na haslo zeby na slubach nie krecic !! :P
inna sprawa 20mpix? to jzu bym sobie mogl tapete wlasna zamowic w swoje zdjecia![]()
Szukaj

Skontaktuj się z nami