Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Playa de Carmen

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia43 Zobacz posta
    przyznaję się bez bicia: na te zimne dni pożyczyłam sobie na pulpit
    kapitalna harmonia, odpoczywam patrząc na ten prosty widoczek
    Daj parametry pulpitu to Ci wyślę na większy rozmiar..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Jeżeli interesują Cię wakacje w tropikach (zorganizowane) to polecam last minute w niemieckich biurach podróży. Ja byłem z żoną w Wenezueli (Isla de Margarita) z Neckermanna za 5400zł za wszystko (all inclusive).
    nie no... dzieki, ale juz w razie czego cos pod domem w Holandii znajde o tyle lepiej, ze przynajmniej wylot bede mial z Schiphol (45km od domu, dojazd pociagiem) zamiast tluc sie autem godzinami do Germanii i placic myto postojowe

czy taniej to nie wiem. Meksyk na chwile obecna wychodzi po 900~950 EUR za lebka ( http://tinyurl.com/6owhdl - sorki za ten jezyk )

z tym ze akurat Meksyk chcialem objazdowo. holenderskie biura podrozy maja oferty wakacji obwoznych,
    gdzie po wyladowaniu odbiera sie auto i po 5/7/9 dniach (w zaleznosci od wariantu) na lotnisku oddaje.
    w tym czasie jezdzi sie od miejsca do miejsca a noclegi sa porezerwowane. pomysl swietny, zeby cos
    obejrzec, zamiast lezec plackiem na plazy (to moge i w Hiszpanii, za mniejsze pieniadze). w zaleznosci od
    biura srednia dzienna to 250km czyli na tamtych drogach tak po 3-3,5 h. do wytrzymania

stacjonarka na plazy... chyba by mnie szlag trafil

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie no... dzieki, ale juz w razie czego cos pod domem w Holandii znajde o tyle lepiej, ze przynajmniej wylot bede mial z Schiphol (45km od domu, dojazd pociagiem) zamiast tluc sie autem godzinami do Germanii i placic myto postojowe
    Notak, ale do .nl mamy dalej z Polski
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Notak, ale do .nl mamy dalej z Polski
    buehe... no, bylo nie bylo
    z perspektywy polskiej zdecydowanie szukalbym wycieczek z Niemiec,
    bo sa i tansze i nierzadko z lepszymi opcjami

Domyślnie

Pod koniec stycznia kupiłem czarterowy lot w TUI, musiałem podjechać tylko do Brukseli. Wyszło coś ok. 400 euro od łebka. W Meksyku nic nie rezerwowałem, mieliśmy pożyczonego chevrolecika i jeździliśmy po Jukatanie tam gdzie się nam podobało. Dzieciaki chciały w pobliżu morza, ale posiedzieliśmy trochę i w głębi lądu. Teraz kombinuję jak zrobić, by pół roku, gdy w Polsce jest zima, spędzać na meksykańskich plażach.
    A co do foty, ładna, a plaża wygrabiona, musiała więc być w pobliżu jakiegoś pensjonatu.

Domyślnie

Zdjęcie pozytywnie nastraja, zwłaszcza że pogoda obecnie średnia!
    D7200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    buehe... no, bylo nie bylo
    z perspektywy polskiej zdecydowanie szukalbym wycieczek z Niemiec,
    bo sa i tansze i nierzadko z lepszymi opcjami
    No i o to mi chodziło. Swiatlo, sorry za OT raz jeszcze
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Daj parametry pulpitu to Ci wyślę na większy rozmiar..
    o świetnie 15,4
    lubię twoje zdjecia
    dziękuję

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia43 Zobacz posta
    o świetnie 15,4
    lubię twoje zdjecia
    dziękuję
    W pikselach..

Domyślnie

ło jezu, zaczekaj proszę, muszę się uświadomić..... narazie nie mam pojęcia skąd mi to wiedzieć
    nawiasem mówiąc, i teraz nie wyglądaja najgorzej te palemki na moim pulpicie

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów