Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Playa de Carmen

Cisza i sielski spokój.
    Podoba mi się ten kadr.
    NIKON - system

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Ładne, podoba mi się
    Pozdrawiam
    Nikon D40

swiatlo
    Gość

Domyślnie

OK, zrobiłem jaśniej. Ciemniejsza poprzednia wersja jest tutaj:
    http://www.cezarmart.com/gallery/Pal...000_darker.jpg
    Wynika to wszystko z mojej zboczonej preferencji że im ciemniejsze tym lepsze...

Domyślnie

Teraz jest lepiej. Pzdr.
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

ech... mialem tam leciec na urlop, ale po policzeniu kasy i okolicznosci zatrzymalismy sie
    z zona na Madeirze (jednak duzo tanszy lot)

ladnie tam. pociagne Cie troche za jezyk, jesli pozwolisz: dlugo siedziales w okolicach Cancun?
    zwiedzales moze takie szlagiery jak Merida, Chichen-Itza, Isla Mujeres, nadmorskie ruiny w Tulum(?) ?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ech... mialem tam leciec na urlop, ale po policzeniu kasy i okolicznosci zatrzymalismy sie

ladnie tam. pociagne Cie troche za jezyk, jesli pozwolisz: dlugo siedziales w okolicach Cancun?
    zwiedzales moze takie szlagiery jak Merida, Chichen-Itza, Isla Mujeres, nadmorskie ruiny w Tulum(?) ?
    Było to wszystko częścią naszego rejsu na 25-lecie naszego małżeństwa. Płynęliśmy Mariner of the Seas z Royal Caribbean. Przystanki to Labadee na Haiti, Ochos Rios na Jamaice, Cayman Island oraz Cozumel w Meksyku.
    Na przystanku w Cozumel wzięliśmy statek do Playa de Carmen, potem autobusem do Tulum gdzie zwiedziliśmy ruiny. Ruiny raczej mnie rozczarowały. Potem w drodze powrotnej do Playa de Carmen zatrzymaliśmy się na jakiejś plaży gdzie zrobiłem to zdjęcie, oraz parę innych. Tak więc technicznie ta plaża to jest gdzie indziej niż Playa de Carmen. Tą nazwę wymyśliłem dla wątku bo ładnie brzmi i jest blisko tej miejscowości. Ale prawdziwej nazwy tej plaży to raczej nie pamiętam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    Co do foto. Jest fajnie, ale mogłoby być fajniej gdyby ten słoneczny widoczek nie byłtaki przygaszony.

Pzdr.
    a mnie właśnie ten klimat bardzo odpowiada ,gdyby zdjęcie było bardzo mocno nasłonecznione byłoby typową widokówką jakich jest wiele ,Światło zawsze robi przemyslane foty i tak jest uwazam i w tym wypadku, ten leciutki cień inny klimat swietlny mz.jest zamierzony co czyni te fotkę w moim odbiorze już nie taka widokówkową choć jak sam autor pisze jest to zdjęcie z wakacji

mnie się podoba, ponadto bardzo ładna kolorystyka - cała kompozycja zmusza do zatrzymania sie choć na chwilke przed tym zdjęciem a to uwazam dobrze o nim swiadczy

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Było to wszystko częścią naszego rejsu na 25-lecie naszego małżeństwa. Płynęliśmy Mariner of the Seas z Royal Caribbean. Przystanki to Labadee na Haiti, Ochos Rios na Jamaice, Cayman Island oraz Cozumel w Meksyku.
    Na przystanku w Cozumel wzięliśmy statek do Playa de Carmen, potem autobusem do Tulum gdzie zwiedziliśmy ruiny. Ruiny raczej mnie rozczarowały. Potem w drodze powrotnej do Playa de Carmen zatrzymaliśmy się na jakiejś plaży gdzie zrobiłem to zdjęcie, oraz parę innych. Tak więc technicznie ta plaża to jest gdzie indziej niż Playa de Carmen. Tą nazwę wymyśliłem dla wątku bo ładnie brzmi i jest blisko tej miejscowości. Ale prawdziwej nazwy tej plaży to raczej nie pamiętam.

OK, dzieki za info!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    Jeżeli interesują Cię wakacje w tropikach (zorganizowane) to polecam last minute w niemieckich biurach podróży. Ja byłem z żoną w Wenezueli (Isla de Margarita) z Neckermanna za 5400zł za wszystko (all inclusive).

Sorry za OT.

Fotka ładna
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

przyznaję się bez bicia: na te zimne dni pożyczyłam sobie na pulpit
    kapitalna harmonia, odpoczywam patrząc na ten prosty widoczek

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów