Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Playa de Carmen

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Notak, ale do .nl mamy dalej z Polski
    buehe... no, bylo nie bylo
    z perspektywy polskiej zdecydowanie szukalbym wycieczek z Niemiec,
    bo sa i tansze i nierzadko z lepszymi opcjami

Domyślnie

Co do foto. Jest fajnie, ale mogłoby być fajniej gdyby ten słoneczny widoczek nie byłtaki przygaszony.

Pzdr.
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    Co do foto. Jest fajnie, ale mogłoby być fajniej gdyby ten słoneczny widoczek nie byłtaki przygaszony.

Pzdr.
    a mnie właśnie ten klimat bardzo odpowiada ,gdyby zdjęcie było bardzo mocno nasłonecznione byłoby typową widokówką jakich jest wiele ,Światło zawsze robi przemyslane foty i tak jest uwazam i w tym wypadku, ten leciutki cień inny klimat swietlny mz.jest zamierzony co czyni te fotkę w moim odbiorze już nie taka widokówkową choć jak sam autor pisze jest to zdjęcie z wakacji

mnie się podoba, ponadto bardzo ładna kolorystyka - cała kompozycja zmusza do zatrzymania sie choć na chwilke przed tym zdjęciem a to uwazam dobrze o nim swiadczy

pozdrawiam

Domyślnie

Jak sam napisałeś - wiele takich było. Nie zmienia to jednak faktu, że patrzy się na to bardzo przyjemnie i warto mieć taką swoją pocztówkę.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

A mi się wydaje że temu zdjęciu brak jest światła.
    Kadr bardzo dobry. Jest to jedna z tych fotografii, którą należało oceniać na papierze w jakimś niemałym formacie.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów