Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Domyślnie

Mam mnustwo zdjęć robionych D80 + N 70-300 AF 1:4-5.6 G Niestety nie spełniał moich oczekiwań w sporcie (jeździectwo konne, skoki przez przeszkody), nie zawsze światło jest dobre, wówczas czasy trochę za długie i jakość niestety wówczas słaba. Efekt taki, że właśnie zamówiłem N 70-200 VR, jutro mam go już mieć!!! Wkrótce będę miał porównanie, szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tej chwili. Chętnie podzielę się z Tobą tym doświadczeniem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MYSZ Zobacz posta
    AF IMHO jest mało przydatny w pokazach lotniczych
    ROTFL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adaols Zobacz posta
    Mam mnustwo zdjęć robionych D80 + N 70-300 AF 1:4-5.6 G Niestety nie spełniał moich oczekiwań w sporcie (jeździectwo konne, skoki przez przeszkody), nie zawsze światło jest dobre, wówczas czasy trochę za długie i jakość niestety wówczas słaba. Efekt taki, że właśnie zamówiłem N 70-200 VR, jutro mam go już mieć!!! Wkrótce będę miał porównanie, szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tej chwili. Chętnie podzielę się z Tobą tym doświadczeniem
    Jasna sprawa z tym co napisałeś, wiadomo światło obiektywu jest pożądane w każdej dziedzinie fotografii, jednak autor wątku poszukuje budżetowego szkła do fotografii lotniczej, a za taką kasę jaką kosztuje 70-300 VR używka nie kupi nic lepszego co miało by i użyteczny zakres 70-300 i dobrą stabilizację i było AF-sem. Wiadomo że jest to szkiełko ciemne ale do fotografowania latadeł jest spoko i z tym swoim światłem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artko Zobacz posta
    Jasna sprawa z tym co napisałeś, wiadomo światło obiektywu jest pożądane w każdej dziedzinie fotografii, jednak autor wątku poszukuje budżetowego szkła do fotografii lotniczej, a za taką kasę jaką kosztuje 70-300 VR używka nie kupi nic lepszego co miało by i użyteczny zakres 70-300 i dobrą stabilizację i było AF-sem. Wiadomo że jest to szkiełko ciemne ale do fotografowania latadeł jest spoko i z tym swoim światłem.
    Też mi się tak wydaje, tym bardziej że na górze z tego światła wydaje się być cokolwiek więcej
    NIKON D300 + D80 + zestaw gadżetów wszelakiej maści.
    Najwyższa pora odkurzyć sprzęt póki jeszcze wiadomo gdzie leży... ehhh....http://www.flickr.com/photos/maciej_ziolkowski/

Domyślnie

Jarząb zajrzyj do tego wątku, wszystkie te zdjęcia 70-300 vr w tandemie z d40x a więc ta sama matryca co twój i wszystko praktycznie na max. otwartej przysłonie.http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=64169 .Ten obiektyw na pewno do lotnictwa jest warty polecenia, zresztą potwierdziłby to niejeden forumowicz- tu bym się powołał na autorytet kolegi o nicku Dyziek, on nie raz to szkło do fotek lotniczych polecał. A ja ze swojej strony dodam, że mam je już rok i robi za takiego dłuższego spacerzooma też świetnie jak się go uzupełni jakąś jasną stałką. Pozdrawiam.
    dzięki za ten link, duzo mi wyjaśnił i chyba podpowiedział w jakim kierunku mam iść
    mój budżet jakos to przeżyje

pozdrawiam

Domyślnie

Widzę, że jesteś z Mińska więc domyślam się, że szkiełko potrzebne ci na 30 sierpnia. Będziesz na pokazie ??

Domyślnie

Widzę, że jesteś z Mińska więc domyślam się, że szkiełko potrzebne ci na 30 sierpnia. Będziesz na pokazie ??
    tak, zbroje się między innymi na pokazy właśnie 30 sierpnia , ale ogólnie potrzebuje dłuższego szkła, wczoraj sprzedałem swoje, a właściwie nie swoje tylko korzystałem z 55-200 mm brata wiec jestem bez tele

Domyślnie

Kup 70-300 VR na raty i po sprawie, nie baw w się tanie zamienniki bo będziesz żałował.

Do zobaczyska 30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Kup 70-300 VR na raty i po sprawie, nie baw w się tanie zamienniki bo będziesz żałował.

No nowy właśnie kupie lub ewentualnie coś z forum od nas.

Do zobaczyska 30
    Do zobaczenia, mam nadzieje że pogoda dopisze, bo to różnie teraz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta

Do zobaczyska 30
    Dokładnie tak. Kupuj N70-300VR na raty, chociaż wydaje się drogo (wiem, bo sam to przerabiałem). Niemniej, "biednych" nie stać na kupowanie tanich rzeczy
    NIKON D300 + D80 + zestaw gadżetów wszelakiej maści.
    Najwyższa pora odkurzyć sprzęt póki jeszcze wiadomo gdzie leży... ehhh....http://www.flickr.com/photos/maciej_ziolkowski/

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów