Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: Co wybrać

Domyślnie

Ja miałem dokładnie taki sam dylemat jakieś 1,5 mies. temu. zmieniając system.
    Kupiłem D80 (3tys. klatek) + T28-75 + T12-24 - udało mi się zamknąć w 3,5k. i pokryć zakres, którym robie ok. 80% zdjęć.
    Tamron i D80 są jeszcze nawet na gwarancji.

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold35 Zobacz posta
    co do śrubokręta to może być w zestawie krzyżakowy a za dopłatą dorzucą płaski
    i ta wypowiedz miała coś wnieść? w czymś pomóc?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

spam i tyle. a co do tych obiektywów one mają metalowe bagnety?? bo w kicie d80 z 18-135(nie jestem pewien) jest plastkiowy bagnet....

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stefq Zobacz posta
    spam i tyle. a co do tych obiektywów one mają metalowe bagnety?? bo w kicie d80 z 18-135(nie jestem pewien) jest plastkiowy bagnet....
    N 18-70 jest z bagnetem metalowym, a 18-135 ma plastikowy i ogolnie jest troche słabiej wykonany.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

a ten nikkor 70-300 vr?

seth
    Gość

Domyślnie

a ten nikkor 70-300 vr?
    ten nikkor 70-300 też jest z metalowym bagntem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

i jeszcze jedno pytanie. ten n 18-135 jest sprzedawany oddzielnie i jest z metalowym bagnetem czy jest wersja kit z plastikiem???

Domyślnie

i jeszcze jedno pytanie. ten n 18-135 jest sprzedawany oddzielnie i jest z metalowym bagnetem czy jest wersja kit z plastikiem???
    Nie ma znaczenia czy sprzedawany w kicie z korpusem czy sam obiektyw. To ciągle ten sam , IDENTYCZNY obiektyw, z plastikowym mocowaniem.

seth
    Gość

Domyślnie

kit to nie jest wersja. kit z ang. to zestaw. tylko jakoś się tak utarło, że ludzie nazywają te obiektywy kitowymi znaczy dobrze, bo z zestawu, tylko czasem rozumienie odbiega od rzeczywistości ok. 18-135 był/jest sprzedawany z d80 jako zestaw. wersja tego szkła z metalowym bagnetem nie istnieje.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seth Zobacz posta
    kit to nie jest wersja. kit z ang. to zestaw. tylko jakoś się tak utarło, że ludzie nazywają te obiektywy kitowymi znaczy dobrze, bo z zestawu, tylko czasem rozumienie odbiega od rzeczywistości ok. 18-135 był/jest sprzedawany z d80 jako zestaw. wersja tego szkła z metalowym bagnetem nie istnieje.
    chodziło mi o wersje kit czyli badziewie

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów