Szukaj
ależ ja się w zupełności z Tobą zgadzam, może się źle wyraziłem.. fakt nie pomyślałem, że to bedzię dla kolegi na teraz, sam też sie nie rzucam jak tylko coś wyjdziechoć kusi
hmm.. w tej chwili gdybym nic nie miał i wiedział to co wiem to prawdopodobnie mając 5k wziąlbym to d40 z 17-55/2.8choć prędzej 17-35/2.8.
rzecz (przepraszam, ale musiałem
myśle, że kazdy woli, kwestia możliwości, a mając ograniczone finanse używki pozwalają na więcej, mogą dać szersze możliwości.. zawsze jest jakieś ale.
Grunt to się opanować na ile to możliwe, wiem nie jest to łatwe. przemyśl w miarę spokojnie czego potrzebujesz, dlaczego tego potrzebujesz, co robisz najczęściej.. i na coś sie zdecydujesz, może czasem nie wszystko naraz, cóż życie
.. ale przy odrobinie spokoju oraz dystansu i tak bedziesz potem zadowolony.
2519 kosztuje z skąpca z jednego sklepu body + 18-70. czyli 500 -1000 zostaje na osprzet
pomysle, pomysle, zastanowie sie, dozbieram kasy, zagram w totka lub u bukmacheradzięki chłopaki
i jak mozna to nie usuwajcie tego bo sie jeszcze przyda
co do zniżki to bym nie liczył na zbyt wiele
primo - pamietacie co było z D40X zniknął bardzo szybko po pojawieniu się d60 a jakoś wysypu używanych D40x nie zauważyłem
secundo - d90 wedle zapowiedzi (zasłyszane na necie) jest bez motoru ale ma mieć GPS - jak można żyć bez gps- więc ludzie co maja szklarnie bez motorkową mają problem. Czuję zę bliżej d90 do d60 niż do modelu d300
co do śrubokręta to może być w zestawie krzyżakowy a za dopłatą dorzucą płaski![]()
Skontaktuj się z nami