Szukaj
temat do działy humor się już nadaje, oj wyyy![]()
D80 | D40x | 18-135 f/3.5-5.6 | 50 f/1.8 | Lowepro Flipside 300 | Lowepro | filterki..
weźcie, bo człowiekowi aż wstyd, że sobie d40 kupił![]()
Nikon D40 + AF-S Nikkor 18-70 mm | SB-400
nie no - to tak bardzo półserio raczej byłoswoją drogą, widzę że dzielnie walczysz ze wszystkimi złymi (i jakże często nie posiadającymi uzasadnienia) opiniami na temat d40 ...popieram, popieram!
chociaż fakt faktem, że osoby "fotografujące" ale kompletnie nieznające się na fotografii (sama jeszcze nie wiem za dużo, ale niektóre wątki mnie rozpieprzają po prostu...) to dosyć często włąśnie posiadacze d40. no, ale to oczywiście wcale nie musi oznaczać "niskiego poziomu" rzeczonej lustrzaneczki - moim zdaniem wynika to raczej z tego całego zamieszania z promocją no i faktem ze aparat jest dość prosty w obsłudze.
tak więc prostuję moją wypowiedź, z d40 jestem zadowolona (ech, ale gdyby jeszcze filmy i LiveView...![]()
)
Ostatnio edytowane przez waiting-for-the-sun ; 08-08-2008 o 18:44
Nikon D40 + AF-S Nikkor 18-70 mm | SB-400
zadalem proste pytanie dostalem odpowiedz w 1 poscie wiec nie rozumiem po co ta wasza dyskusja.
od tego macie of topic a nie zara oceniacie czlowieka po prostym pytaniu. a chcialem sie tylko dowiedzec czy jest taka mozliwosc bo jak ktos juz wspomniaj w soniaczu jest taka opcaj i myslem ze w nikonie tez bedzie
tyle z mojej strony
no to finito
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Skontaktuj się z nami