Uważam, że trzeba gruntownie posprzątać i przeredagować ten wątek.
Szukaj
Uważam, że trzeba gruntownie posprzątać i przeredagować ten wątek.
Krzysztof Paszkiewicz
A widzisz uzasadnienie dla prostowania? Moim zdaniem klimat tego zdjecia jest daleki od ciezko to nazwac: sterylnosci, poukladania. Czarna nieregularna przestrzen wokol okna dodatkowo dopelnia temat.
W propozycji autografa brakuje jak dla mnei tylko witrazu w szybkach.
Na poczatku napisalem ze jesli juz musimy cokolwiek prostowac w tym zdjeciu to prawy pion ale dlaczego u licha mielibysmy zmieniac perspektywe tak jak to zrobil autograf?? To jest calkiem inne ujecie a nie poprawa pierwszego.
mi brakuje tu wciaz slowa autora. Fakt wyrazil swoje zdanie na temat umieszczania innej wersji ale pewne fakty sie mzienily i moze by go po prostu zapytac? Ja bym wolal taka dyskujse pod wlasnym zdjeciem niz jej brak![]()
Puszki i słoiki...
a mi sie zdjecie podoba
znowu kupa wypowiedzi osób niezainteresowanychnie macie co robić?
a do autora wątku...czyścić?
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ja mam pomysł. Może tym razem trafny :P
Od mojego postu, tj. #4 włącznie wszystko w kosmos.
W końcu to ja zacząłem.
czekam na decyzję autora...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
widzę aktualnie zdjęcie nr. 1, ale i widziałem nieautoryzowane-poprawiane przez kolegę z Sosnowca i także nie mogę zrozumieć tego Dominik co Tobą kieruje - przecież możesz zrobić swoją wersję tego zdjęcia a nie uciekać się do modernizacji czyiś prac. A robiłeś to do niedawna nagminnie... Może ten wątek (o ile go nie wyczyszczą MODowie) czegoś Cię nauczy.
pzdrw
Paweł
ps.
1. do autora zdjecia - Twoje zdjecie ma klimat - ponury ale ma...
2. do Autografa : IMO umiesz już zrobić lepszą fotkę
Skontaktuj się z nami