Obiecuję, że już się nie tknę poprawiania jakichkolwiek zdjęć
Choć wciąż uważam, że zdjęcie jest mocno przypadkowe. Zerknąłem też na inne zdjęcia Kolegi, choć to o niczym nie świadczy. Ale to - dla mnie to gniot.
Szukaj
Obiecuję, że już się nie tknę poprawiania jakichkolwiek zdjęć
Choć wciąż uważam, że zdjęcie jest mocno przypadkowe. Zerknąłem też na inne zdjęcia Kolegi, choć to o niczym nie świadczy. Ale to - dla mnie to gniot.
Ala ja nie o tym.
Nie wnikam czy to gniot czy nie. Czy Twoja wersja jest lepsza, czy oryginał. Czy masz tykać czyjeś zdjęcia czy nie.
Chodzi o zasadę: kto decyduje o kasowaniu takich modyfikacji?
I tylko tego się czepiam![]()
Dużo sprzętu, mało czasu
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
chyba trzeba wyluzować - temat nie jest tego warty....
a robi się niepotrzebnie polemika o funkcjonowaniu forum
i odczytywaniu intencji... co może być złudne
A moim zdaniem pokazałeś tylko, że jesteś niesłowny. Napisałeś bowiem, że na jedno słowo autora wykasujesz swoją przeróbkę, czego do tej pory nie uczyniłeś. To nie jest żadna arogancja autora, tylko jego wola i powinieneś się z nią liczyć, bez podejmowania zbędnych dyskusji na temat tego czy warto, czy też nie warto kasować.
I nie trzeba tu również ingerencji moderatora - wystarczy skasować plik na imageshack.
Sama fotografia niezbyt przemawia do mnie w każdej z wersji.
nie wnikam która wersja jest lepsza - ale powiem co uważam - zieloni powinni skasować wersje "poprawiona"- bo są jakieś zasady....
można dyskutować która wersja komu bardziej się podoba ,i czy traci się przestrzeń przed oknem czy też jest lepiej z nią ---- ja natomiast chcę dodać tylko jedną uwagę ,nie widzę tutaj uzasadnienia dla tej krzywizny nie znaczy to ze jestem zwolennikiem prostowania wszystkiego -ale dla krzywizny w tym ujęciu ----nie
ps.wrrum ma rację !!!!!
Tak Krzysztof,
zwłaszcza pierwsze zdanie. Wiesz dobrze, że nie mam możliwości edytowania postów (bo został wprowadzony zakaz).
Ok, w związku z powyższym proszę Cię o usunięcie zdjęcia.
Napisałem wyżej, iż nie mam takiej możliwości. Poprosiłem moderatora, by to uczynił.
Skontaktuj się z nami