Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Exclamation okno z widokiem ;)

Nikon D70s AF-S Nikkor 18-70 mm f/3,5-4,5G ED
    Zenit TTL Helios 44M-2/58

I tequila w barku.

Domyślnie

Nieładny widok, ładne zdjęcie

Domyślnie okno z widokiem

Bardzo ładne zdjęcie. A dodatkowo monochrom bardziej wyraża atmosfere zdjęcia. Pozdrawiam użytkownika 70tki
    D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600

Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson

autograf
    Gość

Domyślnie

Ja bym wyprostował i podostrzył.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Ja bym wyprostował i podostrzył.

Coś takiego, jedno słowo i kasuję.
    to zapraszam do bytomia staniesz na wprost i zrobisz takie zdjęcie . kazdy ma inny pomysł .

delete please.
    Nikon D70s AF-S Nikkor 18-70 mm f/3,5-4,5G ED
    Zenit TTL Helios 44M-2/58

I tequila w barku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ineed Zobacz posta
    to zapraszam do bytomia staniesz na wprost i zrobisz takie zdjęcie . kazdy ma inny pomysł .

delete please.

Autograf dobrze podpowiada ,wyprostować ,podostrzyć - i poprawić kadr a pomysłu Ci nie zabiera on jest Twój
    podpowiada tylko dobra realizację tego pomysłu

pozdrawiam

Domyślnie

uwazam ze wyprostowana wersja to juz calkiem inny styl. jesli cos prostowac to tylko prawa krawedz wg mnie.. ale w takiej perspektywie broni sie jaknajbardziej.

Mysle ze wyprostowane to taki "internetowy styl" czyli dobre rady forów internetowych.. zawsze takie same.

no offence Autograf.

ineed
    moze jednak niech Autograf nie kasuje.. moze jakas dyskusja na temat fotografii sie w koncu uskuteczni.
    Puszki i słoiki...

autograf
    Gość

Domyślnie

O!
    Się dyskusja rozwinęła.

Pomysł i strzał - a nawet prawa autorskie są Twoje i tylko TWOJE! Z całym szacunkiem i bez żadnej zgryźliwości!

Więc jak? Pisać do moderatora o kasowanie? Czy zostawiamy, by podyskutować?
    Chętnie podejmę polemikę.

-ed
    Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    no offence Autograf.
    Nawet o tym nie pomyślałem. Luzik.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    O!
    Się dyskusja rozwinęła.

Pomysł i strzał - a nawet prawa autorskie są Twoje i tylko TWOJE! Z całym szacunkiem i bez żadnej zgryźliwości!

Więc jak? Pisać do moderatora o kasowanie? Czy zostawiamy, by podyskutować?
    Chętnie podejmę polemikę.
    Brzmi jakbys sie chcial pojedynkowac ktore lepsze. Dla mnie oba sa inne, a wprowadzone zmiany wrzucily to zdjecie do worka internetowej papki - zdjec po przejsciu podstawowej krytyki forów internetowych typu: nieostre, krzywe, przepalone. Nie jest to jakis manifest - nie twierdze ze to zawsze jest bezzasadne.. jednak w tym przypadku mysle, ze pozbawia zdjecie indywidualnego wyrazu.

P.S wyrazy pisane wielkimi literami sa uznawane jako krzyk. Edytuj poki mozesz bo wyglada agresywnie. Pozdrawiam
    Puszki i słoiki...

autograf
    Gość

Domyślnie

Brzmi jakbys sie chcial pojedynkowac ktore lepsze.
    Nie zamierzam się tu wywyższać, obrastać w piórka, czy stroić wszechwiedzącego i mega-super-doświadczonego fotografa. Bo tak nie jest. Natomiast faktem jest, że zaprezentowałem wersję, która IMO jest lepsza i będę jej bronił.
    Nie atakuję Autora, jedynie podpowiadam - na tyle na ile umiem.

a wprowadzone zmiany wrzucily to zdjecie do worka internetowej papki - zdjec po przejsciu podstawowej krytyki forów internetowych typu: nieostre, krzywe, przepalone.
    Wiesz, ktoś mądrzejszy ode mnie powiedział mi kiedyś: "Rób zdjęcia poprawne, cukierkowe, takie jak u Cioci na imieninach". I ja bym na początku zwrócił uwagę na te papkowe szczegóły, które mogą w przedbiegach zdjęcie zdyskwalifikować. Czyli ma być ostre, proste, i nie przepalone. I to nie są moje słowa, lecz dużo mądrzejszego ode mnie.
    A jak się już nauczy podstaw, to zacznie eksperymentować. I ja się tego trzymam. Oczywiście Autor nie musi.

P.S wyrazy pisane wielkimi literami sa uznawane jako krzyk. Edytuj poki mozesz bo wyglada agresywnie. Pozdrawiam
    Podkreśliłem wyraźnie, żeby autor nie miał pretensji i nie był oburzony. Bo w Jego pierwszej ripoście chyba ów oburzenie się pojawiło.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów