Close

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 103

Wątek: Jaka myszka ?

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja dołącze swój głos do propozycji mx 1000
    po prostu bajka , trochę juz używam , bez problemów
    kupowałem za ponad 300
    teraz do wyrwania za nawet 160
    na poczatku może wydawać się ciężka ale szybko się człowiek przyzwyczaja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wacki4 Zobacz posta
    marszull - jakbys mial jedna i druga jednoczesnie to moglbys zauwazyc są to milisekundy trudne do wyłapania - jednak są.
    ok nie spieram sie bo rzeczywiscie nie mam porownania ale wydaje mi sie ze przy foto (a na takim forum rozmawiamy) nie ma to znaczenia
    ps w myszcze przy tablecie wacoma nie ma baterii

Domyślnie

A czy w normalnej pracy na komputerze - Excel, Word, przeglądarka internetowa, operacje na plikach, będzie wygodniejszy tablet czy myszka?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    A czy w normalnej pracy na komputerze - Excel, Word, przeglądarka internetowa, operacje na plikach, będzie wygodniejszy tablet czy myszka?
    Kwestia przyzwyczajenia i przystosowania się organizmu.

Dla przykładu, sklepienie mojej prawej dłoni już tak pasuje do myszek Logitecha, że nie szukam innych rozwiązań.

Domyślnie

szybkosc myszki jesli ktos nie gra nie ma znaczenia. tak samo klawiatury. natomiast liczy sie sensor myszy i jego precyzja. dla mnie od jakiegos czasu liczy sie tez waga, szczegolnie wlasnie przy programach graficznych. co do A4Techa - jest niestety zdecydowanie bardziej zawodny, a Logitecha ciezko jest uwalic nawet jak sie czlowiek niechcacy postara. no ale niestety cos za cos - $$.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

tablet ma jedną wadę - brak rolki na piórku (przynajmniej w moim volito). Przewijanie stron już nie przez rolke tylko boczny pasek Ale to jedyna wada.
    D300,D70s T17-50 F2.8, N60 f2.8, N85 F1.8, N135 F3.5MF,N80-200F2.8,T12-24, SB-800 ,F75 i jakieś dodatkowe graty

Domyślnie

Ja to bez rolki nie mogę żyć. Nawet się ostatnio przymierzałem do Logitecha z taką bezwładną rolką, żeby szybciej przewijać dokumenty.

U mnie w miarę nowy Logitech bezprzepodowy leży w szafce mało używany bo lepiej mi leży A4Tech. Dobrze chociaż, że można sobie wcześniej w MM lub Saturnie obejrzeć te myszki przed zakupem w sklepie internetowym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gothrek Zobacz posta
    Ale to jedyna wada.
    Tak jak mówiłem, poważną przeszkodę mogą stanowić zdolności adaptacyjne organizmu.

Co dla Ciebie dobre, innemu może nie podobać się.

A nawet być z tytułu wyuczonych odruchów, dość upierdliwe.

Wink

Cytat Zamieszczone przez ostrowski_marci Zobacz posta
    te wszystkie lasery, ciężarki i inne duperszfance to kit marketingowy, aby znaleźć "Łosia" który wyda 300 zł na myszę i myśli że ma lepszą niz ta za 50 zeta
    od razu widać że daleko Ci do całego rynku graczy - a to naprawdę spora rzesza userów PC-tów i innych konsol.

Co prawda ja nie mam mychy za 300, ale A4Tech'a X7 (dokładnie to : X-755FS) ale różnica jaką odczułem w FPP typu COD4 jest KOLOSALNA, szczególnie ze względu na rozdzielczość i ślizgacze tej mychy. Do przeglądania www mam A4Techa Opto-Radio-418 a do grafiki Volito2.

Chyba bardziej dopasować sie nie da do upodobań (nie biorę oczywiście pod uwagi grubości portfela i za tym idących innych-droższych modeli) ?

Pzdrw

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

A mnie cały czas zastanawia dlaczego rzadko który producent produkuje myszki z 2 rolkami. Sam pamiętam, jak musiałem się nieźle namęczyć żeby na allegro kupić A4-Techa z 2 rolkami. Jak dla mnie ten patent jest nie do przecenienia np. w Photoshopie, kiedy pracujemy na powiększonym fragmencie i pojawia się poziomy pasek przewijania.

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów