Ja dołącze swój głos do propozycji mx 1000
po prostu bajka , trochę juz używam , bez problemów
kupowałem za ponad 300
teraz do wyrwania za nawet 160
na poczatku może wydawać się ciężka ale szybko się człowiek przyzwyczaja
Szukaj
Ja dołącze swój głos do propozycji mx 1000
po prostu bajka , trochę juz używam , bez problemów
kupowałem za ponad 300
teraz do wyrwania za nawet 160
na poczatku może wydawać się ciężka ale szybko się człowiek przyzwyczaja
A czy w normalnej pracy na komputerze - Excel, Word, przeglądarka internetowa, operacje na plikach, będzie wygodniejszy tablet czy myszka?
szybkosc myszki jesli ktos nie gra nie ma znaczenia. tak samo klawiatury. natomiast liczy sie sensor myszy i jego precyzja. dla mnie od jakiegos czasu liczy sie tez waga, szczegolnie wlasnie przy programach graficznych. co do A4Techa - jest niestety zdecydowanie bardziej zawodny, a Logitecha ciezko jest uwalic nawet jak sie czlowiek niechcacy postara. no ale niestety cos za cos - $$.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
tablet ma jedną wadę - brak rolki na piórku (przynajmniej w moim volito). Przewijanie stron już nie przez rolke tylko boczny pasekAle to jedyna wada.
D300,D70s T17-50 F2.8, N60 f2.8, N85 F1.8, N135 F3.5MF,N80-200F2.8,T12-24, SB-800 ,F75 i jakieś dodatkowe graty
Ja to bez rolki nie mogę żyć. Nawet się ostatnio przymierzałem do Logitecha z taką bezwładną rolką, żeby szybciej przewijać dokumenty.
U mnie w miarę nowy Logitech bezprzepodowy leży w szafce mało używany bo lepiej mi leży A4Tech. Dobrze chociaż, że można sobie wcześniej w MM lub Saturnie obejrzeć te myszki przed zakupem w sklepie internetowym![]()
od razu widać że daleko Ci do całego rynku graczy - a to naprawdę spora rzesza userów PC-tów i innych konsol.
Co prawda ja nie mam mychy za 300, ale A4Tech'a X7 (dokładnie to : X-755FS) ale różnica jaką odczułem w FPP typu COD4 jest KOLOSALNA, szczególnie ze względu na rozdzielczość i ślizgacze tej mychy. Do przeglądania www mam A4Techa Opto-Radio-418 a do grafiki Volito2.
Chyba bardziej dopasować sie nie da do upodobań (nie biorę oczywiście pod uwagi grubości portfela i za tym idących innych-droższych modeli) ?
Pzdrw
A mnie cały czas zastanawia dlaczego rzadko który producent produkuje myszki z 2 rolkami. Sam pamiętam, jak musiałem się nieźle namęczyć żeby na allegro kupić A4-Techa z 2 rolkami. Jak dla mnie ten patent jest nie do przecenienia np. w Photoshopie, kiedy pracujemy na powiększonym fragmencie i pojawia się poziomy pasek przewijania.
Skontaktuj się z nami