marszull -> za to akceleracja wsteczna ma duze znaczenie przy poprawkach w psienie mowiac o znaczeniu czułości
![]()
Szukaj
marszull -> za to akceleracja wsteczna ma duze znaczenie przy poprawkach w psienie mowiac o znaczeniu czułości
![]()
Ostatnio edytowane przez wacki4 ; 17-07-2008 o 23:11 Powód: bo tak
trochę złomu w dużym plecaczku.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Ja ostatnio nawet kupiłem taką z dwoma rolkami (do Excela) ale tak tragicznie przewijała na boki (najpierw długo myślała, a jak już ruszyła do prawie do końca arkusza), że ją oddałem.
Ja moge polecic Logitech VX Nano, mam ją pół roku i jestem zadowolony. Dwa minusy jakie w niej widzę na chwilę obecną, to niedopracowane oprogramowanie dołączone przez producenta oraz rozciagajaca sie guma na rolce.
Obszerniejszą recenzje zamieściłem tu: http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=7178
...dobra a jeśli zdecydował bym sie na tablet taki żeby w piórku była rolka do sprawnego przewijania stron www to co byście polecili.
D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,
Mialem przez 2 lata Logitecha mx1000 b.dobra mysz moge ja tylko polecic a slyszalem ze revolution jeszcze lepsza
teraz mam g9 bez komentarzaale mysz swietna
Gorąca stopka
Spora, nieco ciezsza, gumowana laserowka z kabelkiem na duzych slizgaczach i nastepuje niemal pelna integracja z kompem.
U mnie w tej roli wystepuje MX400. Cena przystepna, jakosc i dzialanie w porzadku. Zlacze PS2 i USB, przechylna rolka i 2 dodatkowe przyciski, ktorych nie uzywam. Co wazne, sama nie jezdzi.
Ceny:
http://www.ceneo.pl/303808
Ostatnio edytowane przez Seeker ; 02-08-2008 o 15:46
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
ok, na razie po testach w sklepie nad dwoma zestawami Logitech MX5000 Cordless Desktop Laser i Logitech MX3200 Cordless Desktop zdecydowałem sie na Logitech MX3200 jakoś bardziej mi leży w ręce myszka MX600 niż MX1000, może przez ten dość ciężki tyłekdzięki wszystkim za wskazówki teraz mam 10 dni na testowanie zestawu, zobaczymy jak sie spisze na moim biurku
![]()
D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,
Trochę stare ale odświeżę - zastanawiam się nad nową myszką, bo moja po dzisiejszym upadku zdechła...
Po dyskusji tutaj waham się między Logitech MX1000 a VX Nano.... A może macie jakieś inne propozycje? Głownie siedzę w necie i PS...
Skontaktuj się z nami