Close

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 103

Wątek: Jaka myszka ?

Domyślnie

marszull -> za to akceleracja wsteczna ma duze znaczenie przy poprawkach w psie nie mowiac o znaczeniu czułości
    Ostatnio edytowane przez wacki4 ; 17-07-2008 o 23:11 Powód: bo tak
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    A mnie cały czas zastanawia dlaczego rzadko który producent produkuje myszki z 2 rolkami. Sam pamiętam, jak musiałem się nieźle namęczyć żeby na allegro kupić A4-Techa z 2 rolkami. Jak dla mnie ten patent jest nie do przecenienia np. w Photoshopie, kiedy pracujemy na powiększonym fragmencie i pojawia się poziomy pasek przewijania.
    bo aktualnie u Logitecha np rolki sa wychylne na boki - pykasz rolke z boku i jakbys nacisnal strzalke do przewijania ekranu (nie jest tak szybka jak rolka co prawda). a w PSie przyciskajac CTRL jak krecisz rolka to wlasnie przewija na boki.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Ja ostatnio nawet kupiłem taką z dwoma rolkami (do Excela) ale tak tragicznie przewijała na boki (najpierw długo myślała, a jak już ruszyła do prawie do końca arkusza), że ją oddałem.

Domyślnie

Ja moge polecic Logitech VX Nano, mam ją pół roku i jestem zadowolony. Dwa minusy jakie w niej widzę na chwilę obecną, to niedopracowane oprogramowanie dołączone przez producenta oraz rozciagajaca sie guma na rolce.

Obszerniejszą recenzje zamieściłem tu: http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=7178

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wacki4 Zobacz posta
    marszull -> za to akceleracja wsteczna ma duze znaczenie przy poprawkach w psie nie mowiac o znaczeniu czułości
    ale ja do PSa, jak zreszta pisalem uzywam tabletu

Domyślnie

...dobra a jeśli zdecydował bym sie na tablet taki żeby w piórku była rolka do sprawnego przewijania stron www to co byście polecili.
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

Mialem przez 2 lata Logitecha mx1000 b.dobra mysz moge ja tylko polecic a slyszalem ze revolution jeszcze lepsza
    teraz mam g9 bez komentarzaale mysz swietna
    Gorąca stopka

Domyślnie

Spora, nieco ciezsza, gumowana laserowka z kabelkiem na duzych slizgaczach i nastepuje niemal pelna integracja z kompem.

U mnie w tej roli wystepuje MX400. Cena przystepna, jakosc i dzialanie w porzadku. Zlacze PS2 i USB, przechylna rolka i 2 dodatkowe przyciski, ktorych nie uzywam. Co wazne, sama nie jezdzi.

Ceny:
    http://www.ceneo.pl/303808
    Ostatnio edytowane przez Seeker ; 02-08-2008 o 15:46
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

ok, na razie po testach w sklepie nad dwoma zestawami Logitech MX5000 Cordless Desktop Laser i Logitech MX3200 Cordless Desktop zdecydowałem sie na Logitech MX3200 jakoś bardziej mi leży w ręce myszka MX600 niż MX1000, może przez ten dość ciężki tyłek dzięki wszystkim za wskazówki teraz mam 10 dni na testowanie zestawu, zobaczymy jak sie spisze na moim biurku
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Trochę stare ale odświeżę - zastanawiam się nad nową myszką, bo moja po dzisiejszym upadku zdechła...

Po dyskusji tutaj waham się między Logitech MX1000 a VX Nano.... A może macie jakieś inne propozycje? Głownie siedzę w necie i PS...

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów