Close

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 103

Wątek: Jaka myszka ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gothrek Zobacz posta
    jak nie grasz to daruj sobie myszke - bierz tablet wacoma - nawet najtańszy. Nie pożałujesz.pozdro
    popieram
    Nie wiem jak z inne tablety wacoma, ale intuos ma tez bardzo fajna bezprzewodowa myszke w komplecie (jezdzisz po tablecie)

Domyślnie

zwykła, bezprzewodowa Logitecha. Nic lepszego nie wymyślili. ja używam RX650 - pewnie z 80 zł kosztuje. Do tego dobra podkładka (swoją drogą dobra podkładka to 2/3 sukcesu więc nie żałuj 30 - 40 zł na dobrego pada)
    A do zabawy z PS Tablet.

te wszystkie lasery, ciężarki i inne duperszfance to kit marketingowy, aby znaleźć "Łosia" który wyda 300 zł na myszę i myśli że ma lepszą niz ta za 50 zeta

Domyślnie

eh bezprzewodowe.. baterie.. ładowanie... opóźnienia... za duzo zabawy :P

ja polece microsoft HABU bardzo cienki kabel, produkowana przez razera, dobry soft a kabla sie praktycznie nie czuje.
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

ja tam nie mam zadnych opoznien, a co do baterii to musialbym sprawdzic ale wydaje mi sie ze nic nie wkladalem

Domyślnie

marszull - jakbys mial jedna i druga jednoczesnie to moglbys zauwazyc są to milisekundy trudne do wyłapania - jednak są.
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Mnie bezprzewody zniechecily wlasnie z uwagi na baterie (UWAGA, KORZYSTALEM Z ACCU). Przesiadlem sie na A4tech EVO :P (kabel, laser) wydalem 28zl i jestem happy....
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Ja też miałem fajny zestaw bezprzewodowy Logitecha za kupę kasy (prawie 600 zł swego czasu). Mysz mnie wkurzała, więc się jej pozbyłem i mam przewodowego A4Techa X7, którego polecam. Klawiatura jeszcze działa ale też bym wolał jakąś przewodową. W zasadzie to ogonek w myszcze nie przeszkadza.

Domyślnie

Miesiąc z tabletem (czyt. Wacomem) i zapominasz co to myszka, a nawet jak sobie przypomnisz to nie chcesz do niej wracać
    D300,D70s T17-50 F2.8, N60 f2.8, N85 F1.8, N135 F3.5MF,N80-200F2.8,T12-24, SB-800 ,F75 i jakieś dodatkowe graty

Domyślnie

kiedys byl juz podobny watek. ja akurat uwazam ze sa roznice miedzy myszkami i czasem warto zaplacic wiecej. ale kazdy musi wziac myszke do reki bo to co jednej osobie lezy idealnie , dla drugiej bedzie niewygodne. preferuje logitecha. jakis czas temu, po tym jak mialem na testach prawie kupilem G9. poczekam jeszcze chwile az stanieje. ostatnio zrezygnowalem z bezprzewodowych bo nagle stwierdzilem ze po paru godzinach cos mi ciezko. aktualnie preferuje G5. kabel nie przeszkadza, myszka lekka, ma duze slizgacze (warto na to zwrocic uwage przy wyborze myszki), sunie bez wysilku po podkladce. generalnie proponuje pojsc do sklepu i przymierzyc. i nie kupowac A4Techa ;p
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Oglądałem wiele myszek wliczając w to najnowsze Microsoft, Logitech i Razer. Z tych firm jedynie Logitech Revolution mógłby mnie zaciekawić. Inne były niewygodne, a najbardziej Razer. Kupiłem A4Tech X7 (ale w wersji nie błyszczącej) bo super mi leżała w dłoni. Nie ustępuje innym myszkom i przy okazji jest sporo tańsza.

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów