Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Jaka myszka ?

Domyślnie Jaka myszka ?

Witam, proszę o radę doświadczonych użytkowników o pomoc w wyborze myszki, myszka musi być laserowa bezprzewodowa używana (internet, PS, A_Lightroom, nie gram w gry), myślałem o czymś takim:\

http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/85686

http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/104571

lub ta, jeśli rzeczywiście jest taka dobra http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/105730

Pozdrawiam
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

Ja bym wybral (i wybralem - tylko musze kase odlozyc) MX1000, super mysia. Mam aktualnie MX700 i gdyby nie fakt, ze juz troche nawala to bym jej nie zmienial. MX1000 mialem w rece przez chwilke i sie w niej zakochalem jak w mojej mx700. Ogolnie goraco polecam.

p.s. podskocz gdzies do sklepu gdzie ja maja i zabacz czy Ci lezy w rece - bardzo wazne.

Domyślnie

jak nie grasz to daruj sobie myszke - bierz tablet wacoma - nawet najtańszy. Nie pożałujesz.pozdro
    D300,D70s T17-50 F2.8, N60 f2.8, N85 F1.8, N135 F3.5MF,N80-200F2.8,T12-24, SB-800 ,F75 i jakieś dodatkowe graty

Domyślnie

Jeśli chcesz super, extra wypasioną i bajerancko drogą myszkę to proponuje MX REVOLUTION ! (tu prosimy o oklaski).

Warunkiem jest, że musisz mieć dużo miejsca na stole, bo myszka przypomina rozmiarami bardziej szczura
    Jeśli nie, to MX1000 jest ok.

Najlepiej przejdź się do jakiegoś dużego marketu i weź myszkę w rękę.
    Mi się MX1000 nie podobała.

A już abstrahując od tego, jeśli mysz potrzebna ci jest tylko do programów graficznych itp. to kup tablet.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gdynia/Stavanger

Domyślnie

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem G5 od dwóch lat i nie to żebym grał poprostu mi się podobała ergonomia, materiały, z których jest wykonana no i ta trwałość. Upadek zaliczyła nie jeden i to mocny. Przy zakupie szykałem czegoś na kablu. O.K. jestem trochę uwiązany, ale zapomniałem o jakim kolwiek doładowywaniu i wymianie baterii. Kabel w G5-tce wogóle nie ogranicza ruchów.

Wracając do twoich propozycji. Każdą trzymałem w łapie i z powodzeniem Logitech MX Revolution. Swietna ergonomia, wygląd, a scrole rewelacja. Kolega z pracy używa jej do Wspomagania
    Programowania CNC z Modelingiem włącznie, na produkcji gdzie do okoła pył, olej itp. Naprawde bardzo sobie chwali ten produkt. Widać Logitechom nic nie jest straszne.

Domyślnie

Logitech V450 lub nowa wersja z małym nadajnikiem V450 nano - tania, świetnie pasuje do dłoni, niezawodna - bardzo długo wystarczają jej baterie
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Mam MX1000 ponad dwóch lat i działa bez zarzutów - uważam, że to bardzo udany model.

Różnice pomiędzy wymienionymi przez Ciebie myszkami to nie tylko wygląd, ale i sposób zasilania.
    Do MX1000 masz specjalną ładowarkę/nadajnik i wbudowaną baterię (można ją podładować w kilkanaście minut na cały dzień pracy). Do Revolution wkładasz paluszka
    Wszyscy mają Nikosie. Mam i Ja

Domyślnie

Wiem, że ma być bezprzewodowa i takie tam, ale .........

...... Nic nie zastąpi zwykłego Logitecha z ogonkiem.

To zakup na lata całe.

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gothrek Zobacz posta
    bierz tablet wacoma
    Ja też właśnie nad tym dumam.
    Używki na naszej giełdzie widziałem po stówce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Wiem, że ma być bezprzewodowa i takie tam, ale .........
    ...... Nic nie zastąpi zwykłego Logitecha z ogonkiem.
    To zakup na lata całe.

na cale szczęście pod PC/laptopa można podłączyć tyle urządzeń wskazujących ile jest portów np. USB
    (sam mam 3 takie urządzonka)
    pzdrw

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów