Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: spod latarni...

Domyślnie Odp: spod latarni...

No i co ja mam wam powiedziec? Ze nie chcialem zrobic zdjecia w stylu dziwka pod latarnia? Naprawde. Owszem, chcialem zeby bylo seksi, ale nie w tym kierunku...

W kazdym razie dzieki za komentarze

poza tym tytuly to ja sobie rzucam ot tak. Jestem zdania, ze tytul nigdy nie jest czescia zdjecia. Moim zdaniem ma zachecac do wejscia do tego watku - jak sie okazuje troche pomoglo.

Pozdrawiam

Bardzo fajne fotki
    Nikony

Vodafone
    Gość

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    "Wielkich" znam tylko ze słyszenia. Skoro zaś zarzuca mi się "moherowość" i "radiomaryjność", to sięgnę po coś adekwatnego: http://pl.wikisource.org/wiki/Biblia...99ga_Rodzaju_1 - przebijesz to? Mam na myśli, oczywiście, domniemany zakaz rozpoczynania zdania od "I". I bardzo proszę o podanie konkretnej reguły, która by zabraniała rozpoczynania zdania od "I".
    ROTFL To jest tłumaczenie (przekład na język polski) Biblii czyli nie możesz wymagać aby było napisane poprawnie Tłumaczenie jest zrobione tak aby było najbardziej zbliżone do oryginału ponieważ jest to pismo nacechowane stylistycznie ( tak to się fachowo nazywa )

I bardzo proszę o podanie konkretnej reguły, która by zabraniała rozpoczynania zdania od "I"
    Cóż... widzę iż zamiast chodzić na lekcje języka polskiego do szkoły podstawowej wolałeś chodzić na wagary

I na tym koniec śmiecenia w tym wątku - jutro poproszę moderatora o czystkę, gdy już wszyscy zdążą się pośmiać (no - z tego powodu to pojutrze lub później) z tego, iż rozpoczynam zdanie od "I".
    Dlaczego ? zostaw...

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    poza tym tytuly to ja sobie rzucam ot tak. Jestem zdania, ze tytul nigdy nie jest czescia zdjecia. Moim zdaniem ma zachecac do wejscia do tego watku - jak sie okazuje troche pomoglo.
    Dobre...

Vodafone: Czemu dobre? Nienawidze oceniania zdjec na podstawie tytulu. Zachwycamy sie zdjeciami wielkich fotografikow a 99,9999% z nas nie zna ich tytulow, bo i po co? Mieczaki za to wystawia gniota, dobuduja historie, doloza drugie dno i czekaja na achy i ochy. Tytul w fotografii jest zbedny.

Pozdrawiam

I prosze Was z laski swojej darujcie sobie te wytyki dotyczace ortografii, bo kazdy z Was wali takie same byki. Gwoli wyjasnienia: mozna rozpoczynac zdania od "i" np. I co z tego, ze rozpoczalem to zdanie w ten sposob? Z kolei przed iz, aby itp. stawiamy przecinek. Takze dyskusja na temat niuansow ortograficznych dwojga ludzi ktorzy nie do konca wiedza, o co biega jest troche czcza. Sory, musialem to napisac, zeby nie zrobil mi sie z watku odcinek prof. Miodka.

Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Vodafone Zobacz posta
    Cóż... widzę iż zamiast chodzić na lekcje języka polskiego do szkoły podstawowej wolałeś chodzić na wagary
    Tak. Wygrałeś. Zdemaskowałeś nieuka-ignoranta. Zadowolony? Będę się teraz w milczeniu wzorował na Twojej niedościgłej pisowni.
    Krzysztof Paszkiewicz

No prosilem przeciez... Jak dzieci ;/

Vodafone
    Gość

Vodafone: Czemu dobre? Nienawidze oceniania zdjec na podstawie tytulu. Zachwycamy sie zdjeciami wielkich fotografikow a 99,9999% z nas nie zna ich tytulow, bo i po co? Mieczaki za to wystawia gniota, dobuduja historie, doloza drugie dno i czekaja na achy i ochy. Tytul w fotografii jest zbedny.

Pozdrawiam
    W słowie dobre nie było podtekstu... po prostu z tego co napisałeś:

wywnioskowałem,że potrafisz przyciągnąć widza po przez "chwyt reklamowy" Ja się dałem nabrać i powiem szczerze byłem bardzo ciekaw jak wyszło... może dlatego,że spodziewałem się czegoś naprawde dobrego,bo wiem ze potrafisz !

Tak. Wygrałeś. Zdemaskowałeś nieuka-ignoranta. Zadowolony? Będę się teraz w milczeniu wzorował na Twojej niedościgłej pisowni.
    Raczej nie polecam wzorować się na mojej pisowni... ponieważ nie przywiązuje do niej wagi Chodziło tylko o to aby pokazać,że ten,który tak bardzo przywiązuje wagę do tego zagadnienia wykłada się na podstawie Szkoda tylko,że nie potrafisz przyjąć porażki z pokorą :-]

Michał, cyknij chłopakom fotoreportaż z "nocnego zycia ulicy", będą ustatysfakcjonowani

pozdrawiam
    Irena
    obóz NIKONA

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów