No i co ja mam wam powiedziec? Ze nie chcialem zrobic zdjecia w stylu dziwka pod latarnia? Naprawde. Owszem, chcialem zeby bylo seksi, ale nie w tym kierunku...
W kazdym razie dzieki za komentarze![]()
Szukaj
No i co ja mam wam powiedziec? Ze nie chcialem zrobic zdjecia w stylu dziwka pod latarnia? Naprawde. Owszem, chcialem zeby bylo seksi, ale nie w tym kierunku...
W kazdym razie dzieki za komentarze![]()
poza tym tytuly to ja sobie rzucam ot tak. Jestem zdania, ze tytul nigdy nie jest czescia zdjecia. Moim zdaniem ma zachecac do wejscia do tego watku - jak sie okazuje troche pomoglo.
Pozdrawiam
ROTFLTo jest tłumaczenie (przekład na język polski) Biblii
czyli nie możesz wymagać aby było napisane poprawnie
Tłumaczenie jest zrobione tak aby było najbardziej zbliżone do oryginału ponieważ jest to pismo nacechowane stylistycznie ( tak to się fachowo nazywa )
![]()
Cóż... widzę iż zamiast chodzić na lekcje języka polskiego do szkoły podstawowej wolałeś chodzić na wagary
Dlaczego ? zostaw...
Dobre...![]()
Vodafone: Czemu dobre? Nienawidze oceniania zdjec na podstawie tytulu. Zachwycamy sie zdjeciami wielkich fotografikow a 99,9999% z nas nie zna ich tytulow, bo i po co? Mieczaki za to wystawia gniota, dobuduja historie, doloza drugie dno i czekaja na achy i ochy. Tytul w fotografii jest zbedny.
Pozdrawiam
I prosze Was z laski swojej darujcie sobie te wytyki dotyczace ortografii, bo kazdy z Was wali takie same byki. Gwoli wyjasnienia: mozna rozpoczynac zdania od "i" np. I co z tego, ze rozpoczalem to zdanie w ten sposob? Z kolei przed iz, aby itp. stawiamy przecinek. Takze dyskusja na temat niuansow ortograficznych dwojga ludzi ktorzy nie do konca wiedza, o co biega jest troche czcza. Sory, musialem to napisac, zeby nie zrobil mi sie z watku odcinek prof. Miodka.
Pozdrawiam
No prosilem przeciez... Jak dzieci ;/
W słowie dobre nie było podtekstu... po prostu z tego co napisałeś:
wywnioskowałem,że potrafisz przyciągnąć widza po przez "chwyt reklamowy"Ja się dałem nabrać i powiem szczerze byłem bardzo ciekaw jak wyszło... może dlatego,że spodziewałem się czegoś naprawde dobrego,bo wiem ze potrafisz !
Raczej nie polecam wzorować się na mojej pisowni... ponieważ nie przywiązuje do niej wagiChodziło tylko o to aby pokazać,że ten,który tak bardzo przywiązuje wagę do tego zagadnienia wykłada się na podstawie
Szkoda tylko,że nie potrafisz przyjąć porażki z pokorą :-]
Michał, cyknij chłopakom fotoreportaż z "nocnego zycia ulicy", będą ustatysfakcjonowani
pozdrawiam
Irena
obóz NIKONA
Skontaktuj się z nami