Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: spod latarni...

Domyślnie spod latarni...

Witam,

to pierwsze moje proby zdjec noca. Spotkalismy sie pod czerwona latarnia...

1.

2.
    3.
    4.

Domyślnie Odp: spod latarni...

ładne.... nawet bardzo ładne

i nie wiem, które lepsze... ale chyba 1ka...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

jedyyyyynkaa
    Zdjęcia bardzo ciekawe.

czym świeciłeś? trochę za mocne światło na sylwetkę i te oczy z błyskiem.
    obóz NIKONA

Jedynka bardziej tylko te cięcie na wysokości łokcia zupełnie mi nie pasuje.
    Pozdrawiam
    D40

A ja nie podzielam opini kolegów wyżej
    Z Twojej strony kojarzę dużo lepsze zdjęcia niz te wyżej,
    Tu wydaje mi się że są cyknięte od tak - ani specjalne tło (które bardzo często w swoich zdjęciach super wykorzystuesz), za duża różnica światła tło-modelka, ani ubior, ani dodatki ani też sama modelka nie są podkreślone razem czy osobno - wg mnie kiepska jak na ciebie sesja

Paweł
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Dzieki za wskazowki. To pierwsze moje zdjecia nocne. Doswiadczenia wiec nie mialem jaiegos duzego. Uzywalismy jednej lampy z parasolka. Co do tla chcialem wykorzystac pustawa ulica ze swiatlami, ktore bylyby tlem dla modelki. Czy swiatlo jest za mocne? Nie wiem, ale dodatkowo specjalnie wyeksponowalem ja z tego tla wiec chyba nawet efekt osiagnalem skoro ktos to zauwazyl Dzieki za komentarze. Moze wrzuce cos jeszcze z tej sesji.

Pozdrawiam

Michal

dolozylem nowe dwa. Zachecam do dyskusji

2 i 3 zdecydowanie lepsze. Popracowałabym nad mimiką modelki (bardziej wyzywająca w spojrzeniu) a propos tematu

pozdrawiam
    Irena
    obóz NIKONA

na jedynce dziewcze wypadlo najlepiej ( mimika i zdecydowanie ). Ze strony technicznej - jesli klimat taki nocny to chyba zbyt dobrze Ją widac... moze warto byloby troszke Panią w cieniu ukryc... ciezko powiedziec.

Trzecie zdjęcie wg mnie jest nieudane ze wzgledu na wyraz twarzy - nic a nic nieprzypomina mi to zalotnego spojzenia pasujacego do pozy.

Na wszystkich poza jedynka zbyt malo widoczne jest tlo... nie chodzi o bokeh tylko o naswietlenie tla.

Jedynka fajna , reszta z mojego punktu na nie.

Nie lubie gdy ktos porownuje moje zdjecia do moich poprzednich, ale cos w tym jest - tu zdecydowanie widac, że potrafisz przyfocic duzo lepiej, tlumaczy ten fakt jedynie to ,ze jest to Twoj pierwszy raz w ciemnosciach.

Dziewczyna bardzo ladna i koniecznie trzeba zaciągnac Ją w piekniejszy klimat niz latarnie - wg mnie raczej urodą pasuje do slicznych portretow w kwiatach, na plazy itd... niz do ostrych zagrywek pod latarnią.

Pozdrawiam i czekam na więcej.
    Andrzej

tak teraz patrze ze jeszcze 4 jest dobra...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów