Szukaj
ładne.... nawet bardzo ładne![]()
i nie wiem, które lepsze... ale chyba 1ka...![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
jedyyyyynkaa![]()
Zdjęcia bardzo ciekawe.
czym świeciłeś? trochę za mocne światło na sylwetkę i te oczy z błyskiem.
obóz NIKONA
Jedynka bardziej tylko te cięcie na wysokości łokcia zupełnie mi nie pasuje.
Pozdrawiam
D40
A ja nie podzielam opini kolegów wyżej
Z Twojej strony kojarzę dużo lepsze zdjęcia niz te wyżej,
Tu wydaje mi się że są cyknięte od tak - ani specjalne tło (które bardzo często w swoich zdjęciach super wykorzystuesz), za duża różnica światła tło-modelka, ani ubior, ani dodatki ani też sama modelka nie są podkreślone razem czy osobno - wg mnie kiepska jak na ciebie sesja
Paweł
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Dzieki za wskazowki. To pierwsze moje zdjecia nocne. Doswiadczenia wiec nie mialem jaiegos duzego. Uzywalismy jednej lampy z parasolka. Co do tla chcialem wykorzystac pustawa ulica ze swiatlami, ktore bylyby tlem dla modelki. Czy swiatlo jest za mocne? Nie wiem, ale dodatkowo specjalnie wyeksponowalem ja z tego tla wiec chyba nawet efekt osiagnalem skoro ktos to zauwazylDzieki za komentarze. Moze wrzuce cos jeszcze z tej sesji.
Pozdrawiam
Michal
dolozylem nowe dwa. Zachecam do dyskusji
2 i 3 zdecydowanie lepsze. Popracowałabym nad mimiką modelki (bardziej wyzywająca w spojrzeniu) a propos tematu
pozdrawiam
Irena
obóz NIKONA
na jedynce dziewcze wypadlo najlepiej ( mimika i zdecydowanie ). Ze strony technicznej - jesli klimat taki nocny to chyba zbyt dobrze Ją widac... moze warto byloby troszke Panią w cieniu ukryc... ciezko powiedziec.
Trzecie zdjęcie wg mnie jest nieudane ze wzgledu na wyraz twarzy - nic a nic nieprzypomina mi to zalotnego spojzenia pasujacego do pozy.
Na wszystkich poza jedynka zbyt malo widoczne jest tlo... nie chodzi o bokeh tylko o naswietlenie tla.
Jedynka fajna , reszta z mojego punktu na nie.
Nie lubie gdy ktos porownuje moje zdjecia do moich poprzednich, ale cos w tym jest - tu zdecydowanie widac, że potrafisz przyfocic duzo lepiej, tlumaczy ten fakt jedynie to ,ze jest to Twoj pierwszy raz w ciemnosciach.
Dziewczyna bardzo ladna i koniecznie trzeba zaciągnac Ją w piekniejszy klimat niz latarnie - wg mnie raczej urodą pasuje do slicznych portretow w kwiatach, na plazy itd... niz do ostrych zagrywek pod latarnią.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
Andrzej
tak teraz patrze ze jeszcze 4 jest dobra...
Skontaktuj się z nami