Czy Nikon DX AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5,6 G ED dedykowany do lustrzanek cyfrowych Nikon z formatem matrycy APS-C bedzie mi działał z Nikonem D300
Szukaj
Czy Nikon DX AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5,6 G ED dedykowany do lustrzanek cyfrowych Nikon z formatem matrycy APS-C bedzie mi działał z Nikonem D300
naturalnie
a czemu miał by nie działać, o ile mi wiadomo, d300 to tyż dx, chyba, że się mylę, to poprawiać mnie!!!!!
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
Za przedmówcami..będzie działał..Ale cudów nie oczekuj..
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
Profanacja! To jak stalowe felgi 14" założyć do Porsche, albo zamotować gaz w Maybachu!
Owszem, miałem to szkło jeszcze z d50.I najgorzej nie było.Zwłaszca jak widziałem kumpla i jego męczarnie z kitem od 350d Canona..Ale w Moim Subiektywnym rankingu pod kątem jakości optycznej w Nikonie wygrywa chyba tylko z 28-80 czy 70-300(bez vr),oczywiście nie bacząc na pochodzenie (od analoga) czy różne ogniskowe
była już kiedyś dysputa na temat zapinania 18-70 do d3 ,się działo. No w canonie ten 18-55 to jest dopiero rzeźnik![]()
miałem to czyniena z Canonowym 18-55, plastik że ho hoa wypuścili wersję VR
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Pomyslałem o 18-55 poniewaz szukam czegos szerokiego za małą kase o srednicy obiektywu 52mm..
A moze ktos zna jakis inny tani słoik o srednicy 52mm
Skontaktuj się z nami