Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Nikkor 18-55mm

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nikkor 18-55mm

Czy Nikon DX AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5,6 G ED dedykowany do lustrzanek cyfrowych Nikon z formatem matrycy APS-C bedzie mi działał z Nikonem D300

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

a czemu miał by nie działać, o ile mi wiadomo, d300 to tyż dx, chyba, że się mylę, to poprawiać mnie!!!!!
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Za przedmówcami..będzie działał..Ale cudów nie oczekuj..

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rooner Zobacz posta
    Za przedmówcami..będzie działał..Ale cudów nie oczekuj..
    Czyżby zadowolony były użytkownik.....ale tak na serio, ja ja widzę jakie ludziska strzelają foty, tą zakrętka do korpusu, to aż szczena opada
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Domyślnie

Profanacja! To jak stalowe felgi 14" założyć do Porsche, albo zamotować gaz w Maybachu!

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ptero Zobacz posta
    Czyżby zadowolony były użytkownik.....ale tak na serio, ja ja widzę jakie ludziska strzelają foty, tą zakrętka do korpusu, to aż szczena opada
    Owszem, miałem to szkło jeszcze z d50.I najgorzej nie było.Zwłaszca jak widziałem kumpla i jego męczarnie z kitem od 350d Canona..Ale w Moim Subiektywnym rankingu pod kątem jakości optycznej w Nikonie wygrywa chyba tylko z 28-80 czy 70-300(bez vr),oczywiście nie bacząc na pochodzenie (od analoga) czy różne ogniskowe

Uprawnienia umieszczania postów