Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Park Oliwski

Domyślnie

przepraszam Cię że dopiero teraz (praca !!! nie było mnie na necie) ja miałem zastrzeżenia do jedynki ,dla mnie była za jasna (z taką dziwną poświatą) coś w niej porawiałeś ? bo dzisiaj wydaje mi się ok. następnie trójeczka (pomijam kolorystykę bo to Twoje spojrzenie ) też ta sama przypadłość i nie porawiło się ,nie będę się czepiał bo są to w sumie niuanse ,może troszeczkę bym niektóre bardziej skontrastował

być może u Ciebie jest ok (ja mam również laptopa)

co do parku ,to wiem jakie są tam nastroje i jakże zmienne światło ale warto bo to miejsce z potencjałem

pozdrawiam serdecznie i witam na forum (dopiero teraz -przeoczenie !)

Domyślnie

Nic nie poprawiałem. Inaczej to wygląda u mnie w dzień mimo lekko przysłoniętych okien a inaczej wieczorem w sztucznym oświetleniu. I monitory inne i codziennie inaczej się odbiera. Najlepiej po kilku miesiącach. Dobrze że nie można edytować bo chciało by się skasować. Widziałem reportaż grupy Neptun z pleneru na plaży i Twoje zdjęcia z Nowego Portu, tego dworku który się rozsypuje na Starowiślnej. Również twierdzę Wisłoujście i podoba mi się to co robisz.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Mozna edytowac, ale nie kasuj. Dyskusja straci sens, a uczestnicy zapal. Szkoda by bylo.

To prosba. Uczynisz, jak zechcesz.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Mozna edytowac, ale nie kasuj.
    Rzeczywiście tutaj jest stała edycja a nie 24 godzinna. Mówiłem o kasowaniu na własnej stronie po kilku miesiącach. Nic na razie mnie nie zniechęca do forum. Na tych na których bywam ten warunek edycji w ciągu doby zabezpiecza przed zbytnią ingerencją i uczy dyscypliny wypowiedzi. Trudno, palnąłeś to jest. Trochę się zajmowałem fotografią więc może się przydam w dyskusjach. Ten wątek rozwinął się nad podziw.

Domyślnie

Widocznie odbiega od statystycznego. Tematy rozniace sie od najbardziej oklepanych wzbudzaja wieksze zainteresowanie, poniewaz wnosza cos nowego.
    Z innej strony - watki o wiekszej liczbie wpisow bardziej kusza do zagladania, a wtedy nasuwa sie jakis pomysl i powstaje kolejna wypowiedz.
    Z techniczno-socjologicznego punktu widzenia jest to normalna reakcja.

Odnosnie udzialu w dyskusjach - chetnie sie dowiem czegos nowego. O wlasnie, nowego... Sam widzisz, jak to dziala (powyzej wspomniane) .

Wpadlem tutaj jakis czas temu w poszukiwaniu informacji o aparacie i tak mi juz zostalo. Caly czas ewoluuje, ale nadal jestem soba i pasuje mi to.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów