Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Park Oliwski

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wracajac jeszcze do komentarzy - ilu widzow, tyle opini. Kazdy swoje wizje inaczej wyraza, kazdy innym jezykiem komentuje. Tutaj wiedza nie jest przekazywana w sposob encyklopedyczny, a wrecz odwrotnie. Luzne uwagi, refleksje, pomysly, czy zarty, to jezyk, ktorym sie na forum porozumiewamy i wlasnie to nas laczy. Tutaj nie musisz byc n.p. urzednikiem, a bardziej soba. Ba, jest o nawet wskazane. Profesja jest laczona z zabawa, a wszystko to uzupelnia pasje. Popatrz, co sie czasem w innych watkach wyrabia, a szybko sie oswoisz. Zdecydowana wiekszosc uwag jest zyczliwa, chociaz pozornie moze sie inaczej wydawac.

Pozostan z nami i baw sie dobrze nie rezygnujac z pasji, czy innego rodzaju pracy nad warsztatem.

Nie odbieraj tez wszystkiego ZBYT doslownie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

O, to, to, pomijając milczeniem fakt, że widocznie mam problemy z kilkoma monitorami.

Cóż, wypadki chodzą po ludziach.

Cytat Zamieszczone przez rychu40 Zobacz posta
    ... a jedną z moich cech jest to że jestem złośliwy...
    A powiadają, że "wszystkie Ryśki to porządne chłopy", a już szczególnie rocznik '40.

Bo to dobry rocznik był.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    O, to, to, pomijając milczeniem fakt, że widocznie mam problemy z kilkoma monitorami.
    To też może być problem nadmiaru możliwości. Ta dyskusja ma tą dobrą cechę że teraz już wiemy że masz cały skład monitorów i gdzie mi do Twoich zasobów. Ilość postów jest imponująca ale na Dawnym Gdańsku są lepsi. O tym Ryśku że to porządne chłopy są to czytałem już wiele razy do znudzenia.
    Seeker napisał "Popatrz, co sie czasem w innych watkach wyrabia, a szybko sie oswoisz. Zdecydowana wiekszosc uwag jest zyczliwa, chociaz pozornie moze sie inaczej wydawac".
    Jestem oswojony od dawna bo nie jest to jakieś wyjątkowe Forum. Wszystkie są podobne tylko moderatorzy są inni.
    I też sądzę że "większość uwag jest życzliwa".

Domyślnie

przepraszam Cię że dopiero teraz (praca !!! nie było mnie na necie) ja miałem zastrzeżenia do jedynki ,dla mnie była za jasna (z taką dziwną poświatą) coś w niej porawiałeś ? bo dzisiaj wydaje mi się ok. następnie trójeczka (pomijam kolorystykę bo to Twoje spojrzenie ) też ta sama przypadłość i nie porawiło się ,nie będę się czepiał bo są to w sumie niuanse ,może troszeczkę bym niektóre bardziej skontrastował

być może u Ciebie jest ok (ja mam również laptopa)

co do parku ,to wiem jakie są tam nastroje i jakże zmienne światło ale warto bo to miejsce z potencjałem

pozdrawiam serdecznie i witam na forum (dopiero teraz -przeoczenie !)

Domyślnie

Nic nie poprawiałem. Inaczej to wygląda u mnie w dzień mimo lekko przysłoniętych okien a inaczej wieczorem w sztucznym oświetleniu. I monitory inne i codziennie inaczej się odbiera. Najlepiej po kilku miesiącach. Dobrze że nie można edytować bo chciało by się skasować. Widziałem reportaż grupy Neptun z pleneru na plaży i Twoje zdjęcia z Nowego Portu, tego dworku który się rozsypuje na Starowiślnej. Również twierdzę Wisłoujście i podoba mi się to co robisz.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Mozna edytowac, ale nie kasuj. Dyskusja straci sens, a uczestnicy zapal. Szkoda by bylo.

To prosba. Uczynisz, jak zechcesz.
    seek & destroy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Mozna edytowac, ale nie kasuj.
    Rzeczywiście tutaj jest stała edycja a nie 24 godzinna. Mówiłem o kasowaniu na własnej stronie po kilku miesiącach. Nic na razie mnie nie zniechęca do forum. Na tych na których bywam ten warunek edycji w ciągu doby zabezpiecza przed zbytnią ingerencją i uczy dyscypliny wypowiedzi. Trudno, palnąłeś to jest. Trochę się zajmowałem fotografią więc może się przydam w dyskusjach. Ten wątek rozwinął się nad podziw.

Domyślnie

Widocznie odbiega od statystycznego. Tematy rozniace sie od najbardziej oklepanych wzbudzaja wieksze zainteresowanie, poniewaz wnosza cos nowego.
    Z innej strony - watki o wiekszej liczbie wpisow bardziej kusza do zagladania, a wtedy nasuwa sie jakis pomysl i powstaje kolejna wypowiedz.
    Z techniczno-socjologicznego punktu widzenia jest to normalna reakcja.

Odnosnie udzialu w dyskusjach - chetnie sie dowiem czegos nowego. O wlasnie, nowego... Sam widzisz, jak to dziala (powyzej wspomniane) .

Wpadlem tutaj jakis czas temu w poszukiwaniu informacji o aparacie i tak mi juz zostalo. Caly czas ewoluuje, ale nadal jestem soba i pasuje mi to.
    seek & destroy

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów