Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Park Oliwski

Smile Park Oliwski

Co prawda nie są to widoki światowe ale mieszkam niedaleko i fotografuję ten park od lat.
    To mały fragment całości próba zapoznania się z forum.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Domyślnie

No cześć, u mnie zdjęć nie widać coś....
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

ja też nie mam moze ten link Ci pomoże http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=1358

pozdrawiam

Question

Cześć wpisałem ładne linki na mój serwer i nic. Czyżby tylko te trzy podane serwery były widziane. I szerokość jest 815. Może to są problemy że ich nie ma. Inne forum i inne zwyczaje.

Domyślnie

Wpisałeś w części zdjęć linki nie do plików jpg a do html

Domyślnie

Taki sobie błąd. Chyba przez późną porę. Będzie lepiej. Teraz widać. Te odstępy muszę jeszcze poprawić chyba. Pozdrawiam.

Domyślnie

Ogolnie nieco chaotycznie, choc i bez dramatu. Spora jest tez (wbrew pozorom) rozbieznosc tematyczna. Niezaleznie jednak od tych czynnikow, 4 jest sliczna. Warto byloby zaglebic sie bardziej w obrobke.

Witamy na forum. Baw sie razem z nami
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

szykuję się na park wiosną taką piękną kwietniowo -majową-a z Twoich wybieram nr 4 i 7 ,z pozostałych mogłaby być jedyneczka ale jest sporo w niej do porawienia (obróbka)

pozdrawiam

Domyślnie

Seeker i harb zwracają uwagę na obróbkę. Czy możecie bardziej szczegółowo i krótko - może się da - określić w czym rzecz. Zmieniłem wygląd na jasny bo nie lubię czarnego paspartou. Może kwestia kalibracji ale to jest notebook i niczym więcej do obróbki nie dysponuję. Mam podgląd również na monitorze Eizo i tam są trochę za bardzo ciepłe, na innym za zimne i tak już jest z tym oglądem na różnych monitorach. Nie każdy jest zawodowcem i to co jest piękne na np. moim super skalibrowanym monitorze to u niejednego przeciętnego internauty wygląda różnie. Kalibracja z sieci - znalazłem takie strony do wizualnego porównania - jest nie najgorzej. Zdjęcia są na mojej stronie tutaj i trochę mocniej je kompresuję a na forum widzę nawet 500 KB. Na razie tyle. Dziękuję za opinie.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów