Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Park Oliwski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Pozwolę sobie swoje odczucie (bez obrazy) uzewnętrznić: czyż nie piękne ? Mnie się ogląda przyjemniej:
    http://www.ryszardpetrajtis.pl/pacholek22.htm

Pzdr.
    Tak, czy siak, brakuje kontrastu, co widać ... , słychać i ...
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Tak, czy siak, brakuje kontrastu, co widać ... , słychać i ...
    Chyba masz jakiś problem z kontrastem w monitorze. Teraz takie nowoczesne monitory. Kontrast 1:1000 i nawet w notebooku lepiej. A może warto zajrzeć do menu i podregulować. Próbowałem wyszukać jakieś Twoje dokonania fotograficzne na forum. No niestety brak takowych. Zainteresował mnie Twój wątek podkładek do laptopów który zaowocował dużą ilością fachowych opinii i gadaniną. Może ten laptop dalej się grzeje i stąd jeszcze dodatkowy dyskomfort bo oprócz braku kontrastu to i słychać i .....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ten widzą wszyscy http://www.imageshack.us
    Jasne, jasne
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Rychu, chyba przeceniasz nieco intencje forumowiczow...
    Nikt cie tu nie chce pozrec na sniadanie
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Rychu, chyba przeceniasz nieco intencje forumowiczow...
    Nikt cie tu nie chce pozrec na sniadanie
    Przed pożarciem można umknąć. Udzielam się na kilku forach a tutaj rzeczywiście wyglądam na nowicjusza. Nie przedstawiłem się na forum a jedną z moich cech jest to że jestem złośliwy. I takie "brakuje kontrastu, co widać ... , słychać i ...", to się samo prosi o spokojny komentarz.

Domyślnie

a ja powiem że trójka mnie zachwyciła, dla mnie to zdjęcie ma coś w sobie, chciałbym je zobaczyć na papierze (bo tutaj na jakość rzutuje skaner no i pewnie slajd też ma swoje latka ) ale i tak dla mnie jest piękne :P
    4 trochę bym rozjaśnił, żeby śnieg nie był taki szary ( piszę o tym co widzę u mnie u innych może być dobrze )
    D80, Tk 12-24/f4, T 17-50/f2.8, Tk 50-135/f2.8, N 70-300G

Domyślnie

Wracajac jeszcze do komentarzy - ilu widzow, tyle opini. Kazdy swoje wizje inaczej wyraza, kazdy innym jezykiem komentuje. Tutaj wiedza nie jest przekazywana w sposob encyklopedyczny, a wrecz odwrotnie. Luzne uwagi, refleksje, pomysly, czy zarty, to jezyk, ktorym sie na forum porozumiewamy i wlasnie to nas laczy. Tutaj nie musisz byc n.p. urzednikiem, a bardziej soba. Ba, jest o nawet wskazane. Profesja jest laczona z zabawa, a wszystko to uzupelnia pasje. Popatrz, co sie czasem w innych watkach wyrabia, a szybko sie oswoisz. Zdecydowana wiekszosc uwag jest zyczliwa, chociaz pozornie moze sie inaczej wydawac.

Pozostan z nami i baw sie dobrze nie rezygnujac z pasji, czy innego rodzaju pracy nad warsztatem.

Nie odbieraj tez wszystkiego ZBYT doslownie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

O, to, to, pomijając milczeniem fakt, że widocznie mam problemy z kilkoma monitorami.

Cóż, wypadki chodzą po ludziach.

Cytat Zamieszczone przez rychu40 Zobacz posta
    ... a jedną z moich cech jest to że jestem złośliwy...
    A powiadają, że "wszystkie Ryśki to porządne chłopy", a już szczególnie rocznik '40.

Bo to dobry rocznik był.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu40 Zobacz posta
    jedną z moich cech jest to, że jestem złośliwy.
    Witamy w klubie
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    O, to, to, pomijając milczeniem fakt, że widocznie mam problemy z kilkoma monitorami.
    To też może być problem nadmiaru możliwości. Ta dyskusja ma tą dobrą cechę że teraz już wiemy że masz cały skład monitorów i gdzie mi do Twoich zasobów. Ilość postów jest imponująca ale na Dawnym Gdańsku są lepsi. O tym Ryśku że to porządne chłopy są to czytałem już wiele razy do znudzenia.
    Seeker napisał "Popatrz, co sie czasem w innych watkach wyrabia, a szybko sie oswoisz. Zdecydowana wiekszosc uwag jest zyczliwa, chociaz pozornie moze sie inaczej wydawac".
    Jestem oswojony od dawna bo nie jest to jakieś wyjątkowe Forum. Wszystkie są podobne tylko moderatorzy są inni.
    I też sądzę że "większość uwag jest życzliwa".

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów