Close

Strona 36 z 371 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 3702

Domyślnie

atk tylko dodam, no intelowych macach win xp chodzi tak samo dobrze jak na kazdym innym intelu

dobra juz koncze bo i tak wiem ze to niema sensu ale nie moglem sobie odmowic.
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

co nie zmienia faktu ze wzyscy jestesmy blondynkami gdyz nie wiemy co sie dzieje w apple w srodku, a na dodatek nasze kompy nie wyszly spod blogoslawionej dloni davida555. - tez nie moglem se odmowic i tez wiem ze to bez sensu))
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    co nie zmienia faktu ze wzyscy jestesmy blondynkami gdyz nie wiemy co sie dzieje w apple w srodku, a na dodatek nasze kompy nie wyszly spod blogoslawionej dloni davida555. - tez nie moglem se odmowic i tez wiem ze to bez sensu))
    A ja jak będę chciał kupić następnego Maca, to poproszę o błogosławieństwo Davida555
    Zawsze to pewnie będzie lepiej działał
    Też nie mogłem już sobie odmówić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szkiełko Zobacz posta
    A ja jak będę chciał kupić następnego Maca, to poproszę o błogosławieństwo Davida555
    A M E N.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    rabijki, uczyć się nie chcesz?
    Powiedz, dlaczego taka Twoja postawa wcale mnie nie dziwi?
    Bezmyślne używanie wielu przedmiotów charakterystyczne jest raczej dla przysłowiowych blondynek, ale szanuję i takie wybory, każdy ma prawo żyć tak jak chce.

Jak dla mnie to koniec tematu.
    Możesz mnie oświecić przyjacielu serdeczny, co rozumiesz przez bezmyślne używanie?
    Proszę o wyjaśnienie, bo mam nieodparte wrażenie, że według Ciebie, aby przeczytać książkę ze zrozumieniem, należy wiedzieć wszystko na temat jej powstania...
    I to nie tylko od strony literackiej (choć już samo to wydaje się być nadmiernym zboczeniem), ale i o jej druku, papierze z jakiego została zrobiona, no i roślin z których ten papier został wyprodukowany...
    Jeśli to jest oczywista oczywistość, to ja jestem blondynką...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    Możesz mnie oświecić przyjacielu serdeczny, co rozumiesz przez bezmyślne używanie?
    Proszę o wyjaśnienie, bo mam nieodparte wrażenie, że według Ciebie, aby przeczytać książkę ze zrozumieniem, należy wiedzieć wszystko na temat jej powstania...
    I to nie tylko od strony literackiej (choć już samo to wydaje się być nadmiernym zboczeniem), ale i o jej druku, papierze z jakiego została zrobiona, no i roślin z których ten papier został wyprodukowany...
    Jeśli to jest oczywista oczywistość, to ja jestem blondynką...

Pozdrawiam
    No jak tak prosisz.

Przykład z książką jest bardzo zły i nijak się ma do świadomego używania komputera.
    Zresztą wszystko już zostało na ten temat powiedziane i to w tym wątku.
    Życząc przyjemnej lektury, pozdrawiam serdecznie.

David
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Rewelacyjna jest ta zażarta walka. Miło poczytać
    Taka anegdota (autentyczna). Człowiek kupił sobie w sklepie komputer (pc w tym przypadku).
    Po ok. 1,5 h przyszedł i powiedział:
    "Postawiłem, włączyłem i co dalej... ?"
    Odpowiedź sprzedawcy: "To proszę sobie kupić jakieś ksiązki, gazety komputerowe..."

To tak na rozluźnienie

Domyślnie

zrozumci
    dla davida555 uzywanie komputera to grzebanie w jego flakach i odpowiednia wiedza. dla innych jest to poslugiwanie sie programami. proste!!! david555 jest wiec swiatly a ci inni sa glupi. tez proste. moze nie do konca madre ale proste

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    zrozumci
    dla davida555 uzywanie komputera to grzebanie w jego flakach i odpowiednia wiedza. dla innych jest to poslugiwanie sie programami. proste!!! david555 jest wiec swiatly a ci inni sa glupi. tez proste. moze nie do konca madre ale proste
    Rabijki nie znasz się
    David jest człowiekiem renesansu a my 21 wieku.

Domyślnie

czyli pokolenie (coz to znaczy?) nieukow, dyletantow i analfabetow technicznych?

Strona 36 z 371 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów