atk tylko dodam, no intelowych macach win xp chodzi tak samo dobrze jak na kazdym innym intelu![]()
dobra juz koncze bo i tak wiem ze to niema sensuale nie moglem sobie odmowic.
Szukaj
atk tylko dodam, no intelowych macach win xp chodzi tak samo dobrze jak na kazdym innym intelu![]()
dobra juz koncze bo i tak wiem ze to niema sensuale nie moglem sobie odmowic.
Pozdrawiam, Piotrek
www.theonepic.com
D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia
co nie zmienia faktu ze wzyscy jestesmy blondynkami gdyz nie wiemy co sie dzieje w apple w srodku, a na dodatek nasze kompy nie wyszly spod blogoslawionej dloni davida555. - tez nie moglem se odmowic i tez wiem ze to bez sensu))
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Możesz mnie oświecić przyjacielu serdeczny, co rozumiesz przez bezmyślne używanie?![]()
Proszę o wyjaśnienie, bo mam nieodparte wrażenie, że według Ciebie, aby przeczytać książkę ze zrozumieniem, należy wiedzieć wszystko na temat jej powstania...
I to nie tylko od strony literackiej (choć już samo to wydaje się być nadmiernym zboczeniem), ale i o jej druku, papierze z jakiego została zrobiona, no i roślin z których ten papier został wyprodukowany...![]()
Jeśli to jest oczywista oczywistość, to ja jestem blondynką...
Pozdrawiam
Rewelacyjna jest ta zażarta walka. Miło poczytać
Taka anegdota (autentyczna). Człowiek kupił sobie w sklepie komputer (pc w tym przypadku).
Po ok. 1,5 h przyszedł i powiedział:
"Postawiłem, włączyłem i co dalej... ?"
Odpowiedź sprzedawcy: "To proszę sobie kupić jakieś ksiązki, gazety komputerowe..."
To tak na rozluźnienie![]()
zrozumci
dla davida555 uzywanie komputera to grzebanie w jego flakach i odpowiednia wiedza. dla innych jest to poslugiwanie sie programami. proste!!! david555 jest wiec swiatly a ci inni sa glupi. tez proste. moze nie do konca madre ale proste![]()
czyli pokolenie (coz to znaczy?) nieukow, dyletantow i analfabetow technicznych?
Skontaktuj się z nami