Close

Strona 19 z 19 PierwszyPierwszy ... 9171819
Pokaż wyniki od 181 do 185 z 185

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez th3big Zobacz posta
    Wystrzegam się jazdy tandemem z ludźmi, którzy siadają do kierownicy tyłem.
    Zgadzam się, czy nie - ten tekst i tak jest najlepszą rzeczą, jaką tu od miesiąca przeczytałem!
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Eeeee tam . Bardziej podobał mi się tekst o małym skośnookim ludziku za klapaką czy jakoś tak. Gdzie to było ?

Domyślnie

Nie wystarczy Marcin510, że się wytrzepałeś na forum.olympusclub.pl ? Koniecznie musisz miętolić gruchę na tym forum?
    Starannie dobieram słowa... zwykle.
    th3big ty zartujesz prawda? Masz chyba problem z panowaniem nad emocjami. Twoja wypowiedz to totalne buractwo.
    Pozdrawiam
    sTn82

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stn82 Zobacz posta
    Masz chyba problem z panowaniem nad emocjami.
    Po czym wnosisz, że w czasie, gdy pisałem co zacytowałeś "puściły" mi, że się tak kolokwialnie wyrażę nerwy? Pisałem nienerwowo, starannie dobierając słowa. Zauważyłeś jakiś chaos w mojej wypowiedzi? Brak logiki? Co więcej... gdzie zauważyłeś te emocje? To było chłodne i wyrachowane stwierdzenie, nie zaś chaotyczna papka z której nic nie wynikało

Cytat Zamieszczone przez stn82 Zobacz posta
    th3big ty zartujesz prawda?
    Pytasz czy stwierdzasz? Jeżeli pytasz to odpowiem... tak żartowałem chociaż przyznaję, że styl nie był najlepszy.

PS. Mógłbyś zdefiniować termin "buractwo"? Czy może masz na myśli chamskie, niegodne zachowanie odbiegające od ogólnie przyjętych standardów? Czy definicja o jaką się pokusiłem trafnie określa to czego się dopuściłem? Przyznaję, że bliżej mi do Marszałka Stefana Niesiołowskiego niż Wicepremiera Waldemara Pawlaka

Pozdrawiam...
    Ostatnio edytowane przez th3big ; 22-02-2008 o 19:25
    ...dwie stopki rozmiar 43...

Domyślnie

Panowie ta "paplanina" już dawno przestała mieć cokolwiek wspólnego z tematem. Zamykamy.
    Ps. Czy wszystkie watki o różnicach systemowych muszą się kończyć tak samo
    pozdrawiam Krzysiaczek

Strona 19 z 19 PierwszyPierwszy ... 9171819

Uprawnienia umieszczania postów