Szukaj
Eeeee tam . Bardziej podobał mi się tekst o małym skośnookim ludziku za klapaką czy jakoś tak. Gdzie to było ?
Nie wystarczy Marcin510, że się wytrzepałeś na forum.olympusclub.pl ? Koniecznie musisz miętolić gruchę na tym forum?th3big ty zartujesz prawda? Masz chyba problem z panowaniem nad emocjami. Twoja wypowiedz to totalne buractwo.Starannie dobieram słowa... zwykle.
Pozdrawiam
sTn82
Po czym wnosisz, że w czasie, gdy pisałem co zacytowałeś "puściły" mi, że się tak kolokwialnie wyrażę nerwy? Pisałem nienerwowo, starannie dobierając słowa. Zauważyłeś jakiś chaos w mojej wypowiedzi? Brak logiki? Co więcej... gdzie zauważyłeś te emocje? To było chłodne i wyrachowane stwierdzenie, nie zaś chaotyczna papka z której nic nie wynikało
Pytasz czy stwierdzasz? Jeżeli pytasz to odpowiem... tak żartowałem chociaż przyznaję, że styl nie był najlepszy.
PS. Mógłbyś zdefiniować termin "buractwo"? Czy może masz na myśli chamskie, niegodne zachowanie odbiegające od ogólnie przyjętych standardów? Czy definicja o jaką się pokusiłem trafnie określa to czego się dopuściłem?Przyznaję, że bliżej mi do Marszałka Stefana Niesiołowskiego niż Wicepremiera Waldemara Pawlaka
Pozdrawiam...
Ostatnio edytowane przez th3big ; 22-02-2008 o 19:25
...dwie stopki rozmiar 43...
Panowie ta "paplanina" już dawno przestała mieć cokolwiek wspólnego z tematem. Zamykamy.
Ps. Czy wszystkie watki o różnicach systemowych muszą się kończyć tak samo![]()
pozdrawiam Krzysiaczek