Close

Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 71516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 185

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Oj kolega jeszcze nie zna prawdziwej postawy opozycyjnej jaką można mieć do Olympusa
    A tak w sumie to 3 sztuki innych body na utrzymaniu. Pewnie taka hodowla drogo wychodzi nawet w bogatej zagranicy.
    Ma to sens i przełożenie praktyczne na zdjęcia ?
    A nie praktycznie by było koledze te 3 body sprzedać i zakupić choćby używany D300 łączący funkcjonalności i jakość fotek wszystkich tych trzech lustrzanek ?

Hehe, mnie nowinki juz nie pociagaja, bylem w SRS wzialem do lapy D300, fajny sprzet i poprosilem o nowy tusz do drukarki Bo widzisz, ja to jestem jeszcze z epoki minionej i mam to czego potrzebuje, a nie to co reklamuja A utrzymanie aparatow nic mnie nie kosztuje przeciez
    A przelozenie praktyczne oczywiscie, ze jest. E500 uzywam glownie do sprzedazy zdjec na istockphoto i bigstockphoto, E1 i D70 zamiennie w zaleznosci od kaprysu w mocno pochmurny dzien w plener zabieram E1 A szczerze mowiac po edycji w PSie z kazdego aparatu zdjecie docelowe wyglada podobnie

pozdrawiam
    C5DII

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturherda Zobacz posta
    ... Bo widzisz, ja to jestem jeszcze z epoki minionej i mam to czego potrzebuje, a nie to co reklamuja ...
    To jest Nas dwóch z tej samej epoki, tylko, że ja nie lubię Olympusa do bólu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    To jest Nas dwóch z tej samej epoki, tylko, że ja nie lubię Olympusa do bólu

Hehe i masz takie prawo ja kiedys nie lubilem Canona, ale przeszlo mi, bo wlasciwie jaki jest powod nielubienia danej marki? Ja mialbym prawo nie lubic D70 bo mi sie co chwila psuje, ale i tak go lubie - na swoj sposob

pozdrawiam
    C5DII

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    O fuck zaraz się zacznie... jaaaaaaaaaaaaaaaaazda
    ...dwie stopki rozmiar 43...

Domyślnie

dlaczego ? wyszedł jak to Olympus z modelu na model coraz lepiej ale ciągle jest z czymś problem ... a to zakres tonalny a to highlight clipping itp. itd. Olympusy są takie jak kompakty Nikona zawsze coś brakuje do Powershota
    ale tak zupełnie serio no to Olympus wiadomo podciąga się podciąga ale wniosek ostateczny jeszcze ciągle łatwy do przewidzenia
    "If Olympus could only find a sensor to match the quality of the camera itself and the lenses available, the E-3 would have been lifted into a class of its own. As it is, this is a camera that will keep the faithful happy, and one that offers some unique features at a good price, but one that is unlikely to see eBay suddenly flooded with high end Nikon and Canon gear as professionals and serious photo enthusiasts dump their systems and jump trains to the Four-Thirds express. Features like in-body IS and a tilting screen are all well and good, but a camera at this level needs to offer the ultimate image quality and total shooting versatility, and here the E-3 struggles to match its direct competitors."

Domyślnie

olki nie sa zle
    nie wszyscy potrzebuja malo szumiacych iso 800 czy 1600

510 kit vs d300 z 3 roznymi obiektywami
    w makro w realnym tescie

http://www.marcinpoland.com/50mm/

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ziuteczny Zobacz posta
    ... itd. Olympusy są takie jak kompakty Nikona zawsze coś brakuje do Powershota
    ."
    wreszcie dobrze ujęte

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinPoland Zobacz posta
    olki nie sa zle
    nie wszyscy potrzebuja malo szumiacych iso 800 czy 1600

510 kit vs d300 z 3 roznymi obiektywami
    w makro w realnym tescie

http://www.marcinpoland.com/50mm/
    Nie wystarczy Marcin510, że się wytrzepałeś na forum.olympusclub.pl ? Koniecznie musisz miętolić gruchę na tym forum?
    Ostatnio edytowane przez th3big ; 21-02-2008 o 18:22
    ...dwie stopki rozmiar 43...

Domyślnie

w czym problem? test powinienem wkleic w dziale optyka duzo wiecej osob by to zobaczylo
    bo to jest test 3 obiektywow nikona
    ale wkleilem to niesmiale w tym dziale z racji ze pojawil sie olek
    cos kole w oczy?

ja jestem bardziej userem nikona niz olka, a olympusa wcisnalem tylko jako dodatek...
    i osbiscie zaskoczyl mnie wynik olympusa pozytywnie oczywiscie

nie jestem stronniczy, po prostu chcilem sprawdzic jaka 50tke na m42 mam sobie zostawic bo mam ich kilka, i zrobiilem to na nikonie, potem zostawilem najepszego takumara i dodalem inne dla towarzystwa

spodziewalem sie takich atakow, mi tam bez rozniczy czy lepszy jest jeden aparat czy inny sprzet to sprzet, nie ma co podchodzic do tego emocjonalnie
    Ostatnio edytowane przez MarcinPoland ; 21-02-2008 o 18:39

Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 71516171819 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów