Close

Strona 32 z 66 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 653

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magat Zobacz posta
    czyli nie mam co się wachać z zakupem?
    pytam się ponieważ jesto to dosyć drogi zakup a w postach raczej jest mowa o D300,D3 a to już inna klasa (tak jak i obiektywu)
    Żadne szkło nie będzie za dobre do D80 ...szkło to podstawa
    Ostatnio edytowane przez jjj ; 25-01-2008 o 00:57

Domyślnie

Sprawdzałem to szkło właśnie pod kątem mojego D80, działa bardzo dobrze.
    D80 N18-70, N105 Vr, SB-800

Domyślnie

To szkło z każdą cyfrą działa bardzo dobrze, bo ono po prostu jest bardzo dobre. Jak komuś zakres nie odpowiada, to tego niestety nie przeskoczy, ale do całej reszty po prostu nie da się dopieprzyć.

24mm @ f/2.8

@100%
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 25-01-2008 o 13:05

Domyślnie

Ta obcięta łapa, zlewające się tło i ta dziwna perspektywa, no nie wiem, nie wiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mont Zobacz posta
    Ta obcięta łapa, zlewające się tło i ta dziwna perspektywa, no nie wiem, nie wiem
    Był dla mnie za szybki, bo biegł w moją stronę. Natomiast nie był za szybki dla kombinacji MultiCAM200+SWM i systemu "Predictive Tracking Focus"...

Domyślnie

Miałem się nie odzywać, ale jednego przeżyć nie mogę: Dlaczego ten kot ma dzwonek u szyi (kara na maksa wg mnie)?! Jest tak szybki, że musisz dodatkowo lokalizować jego położenie za pomocą dochodzących dźwięków?
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Był dla mnie za szybki, bo biegł w moją stronę
    Na drugim zdjęciu już nie był za szybki - wszystkie łapy ucięte
    A tak bardziej w temacie, to widać, że szkiełko zdecydowanie należy zaliczyć do udanych.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Miałem się nie odzywać, ale jednego przeżyć nie mogę: Dlaczego ten kot ma dzwonek u szyi (kara na maksa wg mnie)?! Jest tak szybki, że musisz dodatkowo lokalizować jego położenie za pomocą dochodzących dźwięków?
    Mieszkam w dwupoziomowym mieszkaniu z oknami połaciowymi, a kot b. lubi przez nie wychodzić i spacerować po dachu. No i często przynosił z niego "prezenty"... Dzwonek mu chyba nie przeszkadza - ten kot potrafi sobie tą obróżkę ściągnąć, ale tego nie robi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Mieszkam w dwupoziomowym mieszkaniu z oknami połaciowymi, a kot b. lubi przez nie wychodzić i spacerować po dachu. No i często przynosił z niego "prezenty"... Dzwonek mu chyba nie przeszkadza - ten kot potrafi sobie tą obróżkę ściągnąć, ale tego nie robi.
    He, he! Mój też, ale zawsze przychodzi się pochwalić. Sample miazga!
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Dzięki! To może jeszcze portrecik na deser

70mm @ f/2.8

@ 100%

Strona 32 z 66 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów