Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: Ringflash

Domyślnie Ringflash

Pojawił się na allegro nowy ringflash... interesująca cena 3200zł z zasilaczem (Zasilanie - akumulator NiCd 5000mAh) - podobno w pełni naładowany wystarcza na 130 błysków w pełnej mocy - wydaje się to być ciekawą alternatywą dla Hensela, Broncolora, Elinchrome'a
    Czy ktoś z Was miał okazję się tym bawić? Wrażenia? Nie potrafię znaleźć w sieci żadnej strony z tym właśnie modelem - no name? (chińszczyzna?)
    EDIT: dzięki Jacku - widać słabo szukałem na Waszym forum ...ale z powyższych postów wnioskuje, że nikt nie zaryzykował ...
    Ostatnio edytowane przez adalbert ; 13-01-2008 o 00:14

Domyślnie

skleiłem twój wątek z odkopanym starym.
    fajnie, że jest w Polsce. Trochę drogo, delikatnie mówiąc.
    teraz będzie mozna zadać pytanie sprzedawcy na allegro
    czas realizacj zamówienia 2-5 tygodni, wpłata 50%. Czyli najpierw kupią, sprowadzą, sprzedadzą.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 12-01-2008 o 23:56
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    skleiłem twój wątek z odkopanym starym.
    fajnie, że jest w Polsce. Trochę drogo, delikatnie mówiąc.
    teraz będzie mozna zadać pytanie sprzedawcy na allegro
    czas realizacj zamówienia 2-5 tygodni, wpłata 50%. Czyli najpierw kupią, sprowadzą, sprzedadzą.
    http://www.made-in-china.com/showroo...400-400ws.html
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie konkretny ringflash

mam pytanie do osob obeznanych w temaciie ringflashy. takich konkretniejszych jak np. ten z tego video: http://www.youtube.com/watch?v=P71tnHOgUKw
    jezeli ktos uzywa/uzywal lub wie gdzie kupic takie cos na terenie naszego kraju to bardzo prosze o pomoc
    pozdrawiam

Domyślnie

skleiłem 3 wątki.
    o dziwo w naszym kraju nikt za bardzo nie chce się zająć sprowadzaniem tego typu lamp.
    Rynek na to jest za mały?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

skleiłem 3 wątki.
    o dziwo w naszym kraju nikt za bardzo nie chce się zająć sprowadzaniem tego typu lamp.
    Niebawem powinien pojawić się ringflash przenośny i w dobrej cenie, a do tego za sprawą naszego forumowicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Niebawem powinien pojawić się ringflash przenośny i w dobrej cenie, a do tego za sprawą naszego forumowicza
    No to czekam z niecierpliwością na info.

Domyślnie

skleiłem 3 wątki.
    ja wiem czy za mały, wydaje mi sie że po prostu cenowo nie jest to na tyle atrakcyjne jak i potrzebne w każdym studiu żeby aż tak duże było zapotrzebowanie ja mam w ofercie takie zabawki

np taki zestaw plenerowy może też być zasilany z sieci w studiu całośc jest w aluminiowej walizce. Mały lekki świetna sprawa , sam tego używam

i do tego można dokupić własnie ringflasha bo jest on zasilany z tego baterypacka co ta główka 1000Ws i jedno i drugie ma wtedy regulowanie mocy.

Domyślnie

jaram sie tym zestawem + ringflash niemilosiernie ahhh... czekam czekam az w koncu $$$ sie pojawia na to

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów