jak się ma sprawa?
Szukaj
jak się ma sprawa?
http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...57-0-0-0-0.php
photoandmore pl - to oszuści.
Pojawił się na allegro nowy ringflash... interesująca cena 3200zł z zasilaczem (Zasilanie - akumulator NiCd 5000mAh) - podobno w pełni naładowany wystarcza na 130 błysków w pełnej mocy - wydaje się to być ciekawą alternatywą dla Hensela, Broncolora, Elinchrome'a
Czy ktoś z Was miał okazję się tym bawić? Wrażenia? Nie potrafię znaleźć w sieci żadnej strony z tym właśnie modelem - no name? (chińszczyzna?)
EDIT: dzięki Jacku - widać słabo szukałem na Waszym forum...ale z powyższych postów wnioskuje, że nikt nie zaryzykował ...
Ostatnio edytowane przez adalbert ; 13-01-2008 o 00:14
skleiłem twój wątek z odkopanym starym.
fajnie, że jest w Polsce. Trochę drogo, delikatnie mówiąc.
teraz będzie mozna zadać pytanie sprzedawcy na allegro
czas realizacj zamówienia 2-5 tygodni, wpłata 50%. Czyli najpierw kupią, sprowadzą, sprzedadzą.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 12-01-2008 o 23:56
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
mam pytanie do osob obeznanych w temaciie ringflashy. takich konkretniejszych jak np. ten z tego video: http://www.youtube.com/watch?v=P71tnHOgUKw
jezeli ktos uzywa/uzywal lub wie gdzie kupic takie cos na terenie naszego kraju to bardzo prosze o pomoc
pozdrawiam![]()
skleiłem 3 wątki.
o dziwo w naszym kraju nikt za bardzo nie chce się zająć sprowadzaniem tego typu lamp.
Rynek na to jest za mały?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
ja wiem czy za mały, wydaje mi sie że po prostu cenowo nie jest to na tyle atrakcyjne jak i potrzebne w każdym studiu żeby aż tak duże było zapotrzebowanieja mam w ofercie takie zabawki
np taki zestaw plenerowy może też być zasilany z sieci w studiu całośc jest w aluminiowej walizce. Mały lekki świetna sprawa , sam tego używam
i do tego można dokupić własnie ringflasha bo jest on zasilany z tego baterypacka co ta główka 1000Ws i jedno i drugie ma wtedy regulowanie mocy.
jaram sie tym zestawem + ringflash niemilosiernieahhh... czekam czekam az w koncu $$$ sie pojawia na to
![]()
Skontaktuj się z nami