Close

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 91

Wątek: Ringflash

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    bez osłony 80 mm - tyle to wejdzie. Patrzę na proporcje na zdjeciu. Body : otwór w ringu.
    Właśnie cholerka już ze 100 razy oglądałem te fotki. Może udałoby się wyczaić co to za szkło na zdjęciu - dużo by się rozjaśniło...

Domyślnie

Też nie wiem. Stawiam na kit 18-70, ale głowy nie dam. Dziura w ringu wygląda na jakieś 90 mm.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Pewne jest jedno - Tamron 28-105/2.8 raczej tam nie wejdzie, bo samo szkiełko z przodu to 82mm

Domyślnie

Wejdzie Nikkor 85/1,4 jest jeszcze grubszy, ma 83 mm. Oceniam dziurę na 90 mm.
    Za to kręcenie zoomem czy ogniskową twojego tamrona - odpada. Ale jest AF.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Poczekam do jutra na maila - już się chyba w Chinach wyświętowali
    odpisali coś?

Domyślnie

Pomimo wysłania 2 razy maili - żadnej odpowiedzi. Może powinienem napisać po chińsku?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Daj im szanse, teraz jest zloty tydzien turystyczny [swieta itp] i pewno maja wolne do niedzieli :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Daj im szanse, teraz jest zloty tydzien turystyczny [swieta itp] i pewno maja wolne do niedzieli :P
    Tak mi głupio było do Ciebie PW z taką drobnostką wysyłać Dzięki za odpowiedź

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Tak mi głupio było do Ciebie PW z taką drobnostką wysyłać Dzięki za odpowiedź
    To nie jest drobnostka - najwazniejsze swieto narodowe - proklamacja Chinskiej Republiki Ludowej i nie ma za co

Oszczędny w słowach Awatar Pawee
    Miasto
    Szczecin/Częstochowa

Domyślnie

witam zamówił ktos juz tego ringa cos wiecej wiadomo

pozdrawiam-Pawel

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów