Sry Kaleid, ale ja MAM Nikona, a nie WYZNAJĘ NikonaWiesz jak jest... jak się nie ma czego by się chciało to się lansuje co jest
Zresztą co to za lansownie? Poprostu wypuszczał body z matrycą o formacie DX. Jakoś nie widzę by Nikon przez tak długi okres rozwinął linię profi obiektywów dla DX'a. Jedna z analiz zjawisk polega na tym, że jeśli nie ma się wystarczających dowodów wysnuwa się różne hipotezy, po czym te najmniej prawdopodobne wykreśla. Ostatnia, która pozostaje zostaje uznana za prawdziwą. Nie przemawia do mnie argument Nikon brakiem odpowiedzi na 5D, 1D MkII oraz 1Ds MkII prawie się wyelimonował z rynku profi. Napiszesz, że był D2X i do tego s
Tak był, że go prawie nie było. Nawet w polskim parlamencie więcej było 20D niż D2X
Zapytaj skąd wiem to chętnie Ci odpowiem
Migracja z systemu Nikona do systemu Canona nie była spowodowana chwilową niepoczytalnością migrujących tak jak i białe lufy na stadionach nie były dominujące ze względu na panujące upały.
Kompletnie nie mogę się z Tobą zgodzić, ale nie jest moją intencją Cię do niczego przekonywać. Gdy zaczynają padać argumenty "Jakby chciał to by miał" ja wymiękam
Idę się pouczyć NX'a
Pozdrawiam...
Szukaj

Skontaktuj się z nami