no nie mów, widać że D50 mocniej szumi, mimo że kocham tę puszkę i mam ją od dawna i pięknie mi służy.. to jednak to nie jest FF![]()
Szukaj
no nie mów, widać że D50 mocniej szumi, mimo że kocham tę puszkę i mam ją od dawna i pięknie mi służy.. to jednak to nie jest FF![]()
znam zalety ff jednak pisze o tym że oglądając nefa z 5d przy iso 1600 jestem nieco rozczarowany chyba że jak napisał niedźwiedź źle patrze
ps: d300 też 5 razy więcej kosztuje![]()
Radzik100, zrób taki test - taki sam kadr w nienajlepszym oswietleniu, tak by były widoczne jakies cienie....
Obie puszki z ISO 1600 i wrzuć tu cropy![]()
miałem d50, mam 5d. nie ma o czym mówić. to jest różnica 3 klas, ale ty nie chcesz słuchać, choc od miesiąca co to piszęprzeskok jest gigantyczny - w plastyce obrazu, w detalu, w szumach!
teraz 5d vs d300 - zajmujesz się slubami, nie sportem. wybór jest chyba prosty. jutro ossttani dzien cashbacku w C. pozdrawiam
tak czułem że dostanę opierniczjednak wole się upewnić nim wejdę w inny system z którym w zasadzie nie miałem żadnego kontaktu
oj nie chodziło mi za bardzo o żaden test po prostu otwarłem raw z 5d przy iso 1600 i nieco mnie rozczarował poziom szumów podzieliłem się tym tu na forum i tyle w temacie
Skontaktuj się z nami