Close

Strona 25 z 371 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 3702
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siupes Zobacz posta
    stepien, przepraszam serdecznie, nie wiedzialem ze kolega taki wrazliwy. napiszales ze aperture nie uzywasz, wiec mialem nadzieje ze moze masz odpowiedz na moje pytanie, widze ze nie masz.

czy to tylko ja czy ostatnio na forum jest wiecej krytyki niz pomocy jakiejkolwiek?
    napisałem że nie używam, ale napisałem też że działa bezproblemowo na Leopardzie, czyli na tym samym systemie z którego korzystasz, więc być może problem tkwi w konfiguracji twojego systemu.

a lightroom, który proponował marszull?

o widzę że już próbujesz lightroomem..

Domyślnie

mam nowego macbooka, z nowym leopardem i najnowszym trialem aperture, czy mozliwe jest zeby jednak mac byl g... warty? wiem ze sie to spodoba paru tysiacom krytykow na pewno. niestety nie rozwiazuje to moich problemow.
    Andrzej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

najnowsza wersja Aperture to 1.5.6

napisałeś że masz 1.5.3

Domyślnie

Czy ktos sie orientuje czy da sie zainstalowac najnowszy system jabluszek na zwyklym pececie? Gdzies mi sie obilo o uszy ze jest taka mozliwosc. Ktos juz mial z czyms takim do czynienia?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

da się to zrobić, ale jest to nielegalne, więc prawdopodobnie nie może być omawiane na forum

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

A da się na takim Mac'u pooglądać telewizję? Są jakieś zestawy z tunerem tv? Pytam, bo przy przeglądaniu internetu lubię mieć w tle wiadomości.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

są zewnętrzne tunery tv na USB, przykład http://kds.pl/sklep/product_info.php...acturers_id=38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siupes Zobacz posta
    wlasnie ciagne triala, zostawilem go na koniec, kiedys uzywalem c1pro na windows, ale nowa 4 wersja ktora jest zupelnie niezrozumiala dla mnie.
    dzieki za podpowiedz, czy masz jakies doswiadczenia z lightroom jako programem do poanowania 35 tysiecy zdjec?

kiedys widzialem pare artykulow jak to slawni ludzie robia z tymi zdjeciami, ale za diabla nie moge tego znalesc teraz.
    35 tys za jednym zamachem to nie wiem bo takich ilosci nie obrabialem na razie to sobie testuje i porownuje z PS
    do wolania rawow troszke wygodniej sie pracuje nawet na dosyc duzej ilosci plikow (300-500 na raz)
    co do obrobki zdjec, nie tylko wolania to jest bardzo wygodny i jak sie przekonam w 100% (na razie jest tak z 85%) to go kupie tylko poczekam az zmienie platforme
    wygodne w LR jest jescze mozliwosc opisywania zdjec przez slowa kluczowe od razu przy wolaniu z rawa akurat tutaj najlepszy jest fotostation tylko strasznie drogi ale mysle ze LR tez da rade jak sie go dobrze opanuje

Domyślnie

1Czy Mac'ki da się podkręcać?
    2Po powiedzmy 6 miesiącach w PC wypada oczyścić np. radiator na CPU. Jak to jest w macach skoro "wszystko jest zabudowane"

Domyślnie

vx_pl - z wiatrakami to jak w laptopach, nawet don kichot nie da rady pewnie
    a podkrecac jakos mi nigdy do glowy nie przyszlo.

z tymi 35k zdjec to ja ich nie chce obrabiac, tylko chce miec je pod kontrola 1 programu, oczywiscie z miniaturkami, fajnie miec pod reka wszystkie zdjecia, na pc wiedzialem gdzie co jest external, od kiedy uzylem aperture polubilem wglad we wzystko.
    sporo czasu spedzilem z lightroom i chyba jest to moj faworyt, szczgolnie ze wersja edukacyjna to 1/3 ceny, czy bardzo nielegalne jest dostac taki soft powiedzmy w prezencie pod choinke od jakiegos studenta??
    Andrzej

Strona 25 z 371 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów