Close

Strona 27 z 371 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 3702

Domyślnie

czesc Andrzej, dzwonilem kiedys do ciebie... to d3 mi spac nie dawalo, a potem swieta i dopiero dzis po chyba miesiacu mam troche wiecej czasu na forum i ogolnie dla siebie.
    powiem ci ze mac to przezycie a nie praca, prawie jak nikon kontra canon
    jakis plenerek trzeba zrobic. mam teraz goscia, wiec niagara falls mnie w zimie czeka, zdzwonimy sie
    Andrzej

Domyślnie

kurde jestem starym makowcem, wlasciwie juz zakalcem makowca ale to co wy tu wygadujecie to juz prawie wyznanie religijne
    moze bez przesady panowie - to jedynie sprzet.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    kurde jestem starym makowcem, wlasciwie juz zakalcem makowca ale to co wy tu wygadujecie to juz prawie wyznanie religijne
    moze bez przesady panowie - to jedynie sprzet.
    JEDYNY sie pisze, prosze sprawdzaj pisownie
    Andrzej

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Miałeś rację rabijki...

Pozdrawiam

Domyślnie

"Miałeś rację rabijki..."

Przy czym Vadim (swoja droga - Wszystkiego dobrego w nowym roku), zgodzisz sie chyba ze slowo "Miałeś" moglo tu zabrzmiec nieco dwuznacznie...?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

niekoniecznie jedyny
    ja mam kilka))
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

a ja pracuje na jednym kompie na obu systemach i Windows i OS X. na Apple przesiadlem sie 7 miesiecy temu. dlaczego? bo mi sie design MacBookPro podobal... i specyfikacja... i wyswietlacz... i jakosc wykonania... i oprogramowanie zainstalowane fabrycznie...i wiezialem ze jak bede porzebowal to sobie zainstaluje Boot Camp i bede mogl natywnie uruchomic Windows (BootCamp) albo zrobic sobie wirtualna maszyne (VM Ware Fusion, Parallels) i uzywac programow, ktore mam pod windowsa bez potrzeby wydawania kasy na nowy soft (nie chodzi mi tu o gry bo to juz dawno za mna, ale o programy potrzebne mi w pracy. OS X - bajka, w wersji 10.5 leopard - to jeszcze lepiej, choc zauwazylem ze 10.4 dziala zdziebko szybciej niz 10.5. Obecnie przez 60 procent czasu uzywam aplikacji pod windowsa, wykorzystuje bootCamp - do tych bardziej wymagajacych i VM Ware do reszty albo jak cos potrzebuje i nie chce mi sie restartowac kompa. Nie chce mi sie pisac o wszystkich zaletach Mac'ow (tych Pro) bo to strata czasu. radze wszystkim nastawionym sceptycznie do Mac'a i piszacym o snobizmie itp zeby spedzili troche czasu z np 17'' MBP z najwyzszej jakosci matryca o rozdzielczosci 1920x1200, prockiem 2.4GHz core2duo i 4GB ramu. i powiedzieli co sadza o tym sprzecie.
    D200|17-55 f/2.8|105 f/2.8 MICRO|70-300 f/4.5-5.6G VR |50 f/1.8|18-70 F/3.5-4.5|MBP 17'' 2.4GHz Hi-Res

Domyślnie

No, przebrnąłem! Do kompletu wypowiedzi osób:
    1) używających wyłącznie PC,
    2) pracujących jedynie na Mac-ach,
    3) które porzuciły PC na rzecz Mac-a,
    4) używających równolegle obu platform
    brakuje mi zdania tych, którzy mieli tak dość "jabłuszek", że uciekł od nich w świat PC-tów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aldus Zobacz posta
    brakuje mi zdania tych, którzy mieli tak dość "jabłuszek", że uciekł od nich w świat PC-tów.
    Takich raczej nie znajdziesz... życzę powodzenia
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Burner Zobacz posta
    ...życzę powodzenia
    ???
    W czym mi życzysz powodzenia? Ja takich ludzi nie poszukuję, jeśli jednak są to chętnie poznałbym pobudki ich decyzji.

Strona 27 z 371 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów