Szukaj
...
no wiesz Ty co ?!?! władza Ci do głowy uderzyła... ehh
zapewniam, iż nie ma żadnych haczyków ani ustępów małym druczkiem - od każdej kwoty jest do wyciągnięcia pełny zwrot od Canona - przynajmniej u tego "trzeciego"![]()
Ostatnio edytowane przez nowart ; 05-12-2007 o 01:02
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
haczyk jest jeden nikt prawdopodobnie nie płaci podatków od tych transakcji a aukcje prywatne są najczęściej po to aby uniknąć prowizji dla allegro, nie wiem czy tak jest w tych przypadkach, to tylko wiedza zdobyta na innych tego typu aukcjach
pozdrawiam Piotr
może i można opierać, tylko po co?
akurat mam do dyspozycji C 5D z Tamronem 28-75/2.8 i tokina 80-200 i równocześnie mam swojego N F801s, szczerze mówiąc nie czuję tych 16 lat różnicy pomiędzy tymi puszkami, jesli chodzi o szybkosc pracy AF,
nie wiem, może jestem dyletant, ale AF w 5D jest powolny i nieprecyzyjny,
pewnie będę faux pas, ale jak oglądam slajdy z mojego N i podobne fotki z 5D poprzez projektor, to Panowie i Panie, ale nie ma o czym rozmawiac
może jest się czym onanizować, jak się robi kotlety na ślubie, ale chcąc mieć prawdziawą przyjemnosć, to proponuję powrót do analoga
OK, może trochę OT, ale nie mogłem się oprzeć
pozdr
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-12-2007 o 11:07
Przemo K.
F801s/ELAN7/C5DMk2 + szkła
kotlety slubne powiadasz. to pokaż no coś wykwintnego ze swojej szuflady, hę?![]()
przemo_k - ja swoim F301 do dziś robię 99% slajdów poprawnie naświetlonych i ostrych (na ręcznym ostrzeniu). Aparat naświetla bardzo dobrze i powtarzalnie mimo wieku...![]()
D200 plus graty...
Skontaktuj się z nami