Masz jedno zdjecie wyzej![]()
Szukaj
Masz jedno zdjecie wyzej![]()
Wracając do 24-70 tu jest zdjęcie na 70mm f 2.8 z D200. Mydła brakMamy też pierwszego posiadacza na forum i szybka opinia.
Nie mialem okazji poznac jeszcze jego pelnych mozliwosci...ale po pierwszych probach w slabym swietle, stwierdzam ze to swietne szkielko i nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na nieOby sie dobrze sprawowalo. Bardzo ladnie rysuje nawet w slabym swietle, ostre juz od pelnej dziury. Bylem bardzo ciekaw jak bedzie sie sprawowac na dlugim koncu, bo to przewaznie slabszy puntk zoomow..ale moim zdaniem jest naprawde swietnie. Do tego bardzo ładnych bokeh. Jak stwierdze ze nie uzywam juz wogole 85 1.8, to nie zostanie juz mi zadna stalka..i prawde mowiac chyba nie bede po nich plakac.
Ostatnio edytowane przez Kaleid ; 03-12-2007 o 15:15
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
:: wedding photography [http://looanah.com] ::
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
Wrzuć jakieś fotki w świetle żarowym na wyższym iso i może z błyskiem na dużym otworze. Jakiś klimacik na GO. Napaliłem się na ten obiektyw jak tylko został zapowiedziany. Wiąże z nim duże nadzieje - pisali, że na 70 jest słabszy ale nie chce mi się w to wierzyć. Myślę, że wiele osób interesuje się tym szkłem - czekamy na opinie.
Piotr.
D750_N17-35/2.8_N24-70/2.8_S35/1.4_N70-180micro_N80-200AFS
Też na początku napaliłem się na to szkło, ale stwierdziłem, że jednak 24 to trochę za wąsko (z D200) i zostaję przy 17-55.
Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Przed chwila pstryknalem. Aparat na wyciągnietej ręceAutoportret. Długi koniec i 2.8. Ostrosc probowalem "wcelowac" w oko, i mniej wiecej mi sie udało. ISO1600, swiatlo z zarowki u gory.
Pelen plik TU
Surowy jpg otwarty z NEFa bez odszumiania
Skontaktuj się z nami