Close

Strona 7 z 66 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 653
    Kaleid
    Gość

Domyślnie

Masz jedno zdjecie wyzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Masz jedno zdjecie wyzej
    Kaleid - jak po wstepnym zapoznaniu sie - oceniasz to szklo pod katem zastosowania przy "kotletach" ?

Domyślnie

Wracając do 24-70 tu jest zdjęcie na 70mm f 2.8 z D200. Mydła brak Mamy też pierwszego posiadacza na forum i szybka opinia.

Fajne szklo Tutaj ot tak pstrykniety kadr przez balkon D300 (iso 640, surowy NEF zapisany do jpg bez obrobki)swiatlo beznadziejne, kompletnie szaro na dworzu i 24-70 na pelnej dziurze przy ogniskowej 70. Ostre bydle w calym zakresie...

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Nie mialem okazji poznac jeszcze jego pelnych mozliwosci...ale po pierwszych probach w slabym swietle, stwierdzam ze to swietne szkielko i nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na nie Oby sie dobrze sprawowalo. Bardzo ladnie rysuje nawet w slabym swietle, ostre juz od pelnej dziury. Bylem bardzo ciekaw jak bedzie sie sprawowac na dlugim koncu, bo to przewaznie slabszy puntk zoomow..ale moim zdaniem jest naprawde swietnie. Do tego bardzo ładnych bokeh. Jak stwierdze ze nie uzywam juz wogole 85 1.8, to nie zostanie juz mi zadna stalka..i prawde mowiac chyba nie bede po nich plakac.
    Ostatnio edytowane przez Kaleid ; 03-12-2007 o 15:15

Domyślnie

(.......) Jak stwierdze ze nie uzywam juz wogole 85 1.8, to nie zostanie juz mi zadna stalka..i prawde mowiac chyba nie bede po nich plakac.

....odwazne stwierdzenie.. =)))

pozdrawiam

m
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Domyślnie

Nie mialem okazji poznac jeszcze jego pelnych mozliwosci...ale po pierwszych probach w slabym swietle, stwierdzam ze to swietne szkielko i nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na nie Oby sie dobrze sprawowalo. Bardzo ladnie rysuje nawet w slabym swietle, ostre juz od pelnej dziury. Bylem bardzo ciekaw jak bedzie sie sprawowac na dlugim koncu, bo to przewaznie slabszy puntk zoomow..ale moim zdaniem jest na prawde swietnie. Do tego bardzo ładnych bokech. Jak stwierdze ze nie uzywam juz wogole 85 1.8, to nie zostanie juz mi zadna stalka..i prawde mowiac chyba nie bede po nich plakac.
    Wrzuć jakieś fotki w świetle żarowym na wyższym iso i może z błyskiem na dużym otworze. Jakiś klimacik na GO. Napaliłem się na ten obiektyw jak tylko został zapowiedziany. Wiąże z nim duże nadzieje - pisali, że na 70 jest słabszy ale nie chce mi się w to wierzyć. Myślę, że wiele osób interesuje się tym szkłem - czekamy na opinie.
    Piotr.
    D750_N17-35/2.8_N24-70/2.8_S35/1.4_N70-180micro_N80-200AFS

Domyślnie

Też na początku napaliłem się na to szkło, ale stwierdziłem, że jednak 24 to trochę za wąsko (z D200) i zostaję przy 17-55.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Nie mialem okazji poznac jeszcze jego pelnych mozliwosci...ale.
    Rany, nie Znęcaj się - napisz / przedstaw nam to szkło praktycznie.
    Piotr.
    D750_N17-35/2.8_N24-70/2.8_S35/1.4_N70-180micro_N80-200AFS

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Przed chwila pstryknalem. Aparat na wyciągnietej ręce Autoportret. Długi koniec i 2.8. Ostrosc probowalem "wcelowac" w oko, i mniej wiecej mi sie udało. ISO1600, swiatlo z zarowki u gory.

Pelen plik TU
    Surowy jpg otwarty z NEFa bez odszumiania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    Wracając do 24-70 tu jest zdjęcie na 70mm f 2.8 z D200. Mydła brak
    Obejrzałem to zdjęcie. Jakoś tak dziwnie ostrość się rozkłada - raz dalej, raz bliżej?
    Ach, te nowoczesne zoomy
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Strona 7 z 66 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów