Close

Strona 57 z 66 PierwszyPierwszy ... 7475556575859 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 653

Domyślnie

Dzięki Ci Cyberfoto za przełamanie pewnego tabu. Rozbierajmy najdroższe obiektywy w zakurzonych pomieszczeniach, upychajmy elektronikę poprawiając producenta, macajmy soczewki tłuściutkimi paluszkami, a sąsiad Józio, bardzo dobry hydraulik, swoją holajzą dokręci śrubki. A kysz, wstrętne naciągacze z serwisów...Polak potrafi!!!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-04-2009 o 07:41 Powód: pis. ("kyż")

Domyślnie

Taki szczegół że nie rozłożono układu optycznego więc bez jakiś wielkich herezji się obyło
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ayem Zobacz posta
    Taki szczegół że nie rozłożono układu optycznego więc bez jakiś wielkich herezji się obyło
    Swój problem i jego naprawę opisałem w http://nikon.org.pl/showthread.php?t=75754 i dalszych postach
    Znam Macka bo a) to daleka moja rodzina b) pracowałem z nim c) wiem jaki koleś ma potencjał w naprawianiu różnych rzeczy d) jest konstruktorem bardzo precyzyjnych hamowni samochodowych e) naprawił zalany w słonej wodzie aparat mojego brata - łącznie z czyszczeniem soczewek..
    Stąd ufam mu że nie jadł kurczaka rękoma naprawiając moje szkło ...

BTW układ soczewek to jedna konstrukcja - nie trzeba rozkręcać - po prostu wózek jeździ na szynach ...
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

Borowa: mój post był raczej skierowany do kolegi Waldy
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ayem Zobacz posta
    Borowa: mój post był raczej skierowany do kolegi Waldy
    Sorry pomyliłem wysokość przycisku CYTUJ
    Mój również odnosił się do

WALDY Dzięki Ci Cyberfoto za przełamanie pewnego tabu. Rozbierajmy najdroższe obiektywy w zakurzonych pomieszczeniach, upychajmy elektronikę poprawiając producenta, macajmy soczewki tłuściutkimi paluszkami, a sąsiad Józio, bardzo dobry hydraulik, swoją holajzą dokręci śrubki. A kyż, wstrętne naciągacze z serwisów...Polak potrafi !!!
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

no.. czytam i czytam i chyba zainwestuję w te szkiełko pod foto ślubne........
    ... ból można dzielić, szczęście się mnoży... Nadzieja mnie miażdży w dłoniach Bożych ...

Domyślnie

Stary wątek ale dopiero się dorobiłem tytułowego szkła..
    Po jednym dniu użytkowania - najostrzejsze i najszybsze szkło jakie miałem.Jedyna wada - ciężkie i duże(plecak przestał być pojemny)
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

testowałem je ostatnio i też byłem pod wrażeniem, a czy ktoś by się pokusił o porównanie go z Tamronem f2,8 28-75 ?? Jeśli to nietakt z mojej strony to z góry przepraszam...
    ... ból można dzielić, szczęście się mnoży... Nadzieja mnie miażdży w dłoniach Bożych ...

Domyślnie

A moje dzisiaj wylądowało w serwisie;-/ Wczoraj technik stwierdził, że jest rozregulowany AF. Swoja drogą, co sądzicie o ostrości poza "centralnym centrum"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shadow_alex Zobacz posta
    [...]co sądzicie o ostrości poza "centralnym centrum"?
    Jest o wiele lepiej niż w 60-ce AF (porównywałem).
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Strona 57 z 66 PierwszyPierwszy ... 7475556575859 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów