Bo sie do tego przyzwyczailes -- dlatego Ci tego brakuje. Ja jakos nie mam takiej potrzeby. Chce sie przelaczyc z Shopa do Id -- Alt Tab i jestem.
Wspominalem juz wczesniej, ze pracuje czasami nad 3, czy 4 projektami jednoczesnie. Znaczy -- tego samego dnia skladam miesiecznik, plakat i np. kalendarz. Mam katalog projekty, w ktorym siedza podkatalogi o nazwach firm (klientow). Nie potrzebuje sobie tego kolorowac, bo czytac potrafie.Zamkniecie jednego projektu i zabranie sie za drugi, to nie jest taka blyskawica, zeby az trzeba bylo sobie kolorowac katalogi, zeby szybko w nie trafic.
![]()
Poza tym, w Windowsie tez mozesz zmienic sobie ikonke folderu, a co za tym idzie -- rowniez i kolor.
No cos podobnego? Dziala autouzupelnianie? No jak to moze byc, ze u Ciebie dziala, a u mnie... tez dziala..?
Oj ja Cie krece... Wyobraz sobie, ze w mojej Mirandzie tez to tak wlasnie dziala...
Opisuje. Wyszukanie np. portretu Clinta Eastwooda w archiwum ponad 80 plyt DVD zajmuje mi... jakies 3 sekundy. A to akurat plik nie opisany, bo zdjecie nie moje.
Dobrze, ze przeprosiles...Strukture katalogow to znam jak wlasna kieszen. Nawet teraz siedzac w firmie przy innym PC, moge Ci podac strukture katalogowa dwoch dyskow peceta domowego. Porzadek i logika, to podstawa w kazdej pracy. Podfoldery w programie pocztowym tez przeciez do czegos sluza. Filtry i makra -- takze.
Wypisujecie te ochy i achy, jakbyscie dopiero pierwszy raz sie z tym spotkali... Ja takich czy podobnych rzeczy uzywam (lub moge uzywac) od lat. Wystarczy sie po prostu zainteresowac tym, co sie ma do dyspozycji -- zycie bedzie latwiejsze.
Reasumujac. Kolejne (a raczej znowu te same) wodotryski, ktore sa takze w Windows, lub w Windows takze mozna ich uzywac. I znowu *******y, kolorwe ikonki, autouzupelnianie, narozniki. Kryste! MI O PRACE CHODZI, A NIE O KOLOROWANIE IKONEK CZY WYSYLANIE SMSow!
Szukaj

Skontaktuj się z nami