Szukaj
ale polonizatory to raczej nie bylo to. ja tez odpuszczam leo - czekam na wersje po ewentualnych wpadkach - za jakies pol roku zobaczy sie co to jest warte.
znaki sa ale ja prosty chlopak jestem i jakos tak szybciej mi sie pisze kurna![]()
aha duze literki tez mozna wlaczyc takim klawiszkiem z lewej strony z ikonka strzalka w gore, ale ja sie boje bo na jednym jest lampka ostrzegawcza, a w instrukcji nie napisali przed czym ostrzega
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Moje zdanie nt. macintoshy:
Na MACu się po prostu pracuje spokojnie i wygodnie, a na pececie to się można tylko wk***ić, serio!
Kto na macu nie pracowal nigdy to po prostu nie zdaje sobie sprawy jak wygląda normalna pracajestem szczesliwy ze wogole udalo mi sie dowiedziec kilka lat temu ze jest takie cos jak MAC OSX i wogole firma apple, gdyby nie to - to moje nerwy by sie zszargały strasznie, wole nie myslec o tym...
(ps. czasem ktos mnie prosi o pomoc z czymkolwiek na windowsie np. ustawienie WIFI, skonfigurowanie czegos... szkoda gadac, to jest straszne poprostu)
D300s, D800, N80-200 f/2.8, N50 f/1.8; T17-55 f/2.8, SB900, Samyang 24 T1.5, Samyang 85 T1.5
| tobiks flickR
Ja w pracy używam maka na procesorach intala i mam problem z wyborem systemu z głowy mam OSX i windowsa xp zaistalowanego. Na allegro można wyrwać niezłego laptopa z prockiem intela i mieć dwa systemy.
Teraz kupując maka płaci sie tylko za hardware, który jest firmowy a nie jak w składakach.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
tak na prawde to sila MACow tkwi w SYSTEMIE a nie w sprzęcie :/
D300s, D800, N80-200 f/2.8, N50 f/1.8; T17-55 f/2.8, SB900, Samyang 24 T1.5, Samyang 85 T1.5
| tobiks flickR
I co z tego, że masz firmowe? Jak nie koniecznie musi ze sobą dobrze działać. Filozofia Apple polega na tym, że dają 3 konfiguracje sprzętu i software gdzie wszystko jest ze sobą wcześniej testowane. Masz (przynajmniej teoretycznie) zestaw (hardware i software!!!) który razem ze sobą działa tak, że nie powinno być problemów. Oczywiście idealnie nie jest i problemy są. Ale w porównaniu do Windows i PC jest ich naprawdę mniej.
Patrz z poziomu programisty systemu operacyjnego : wiesz, że twój fragment będzie chodził tylko na 10 różnych kartach graficznych. Przetestujesz 10 kombinacji i masz pewność, że jest ok. O ile możesz zoptymalizować różne elementy systemu jak masz ograniczoną bazę sprzętu na którym to będzie chodziło?
Ma to swoje wady: np. laptopów są dwie serie, każda po 3-4 modele i klient nie ma ogromnego wyboru.
Stig czytałem twoje posty gdzie chwalisz sie swoim "składakiem "
no i trochę kasy wydałeś PRAWIE TYLE CO MAC!!!. ja mowie o składakach z markietów.
Trzeba rozróżnić czy rozmawiamy o systemach czy o marce apple
Od moment kiedy apple przeszło na intele każdy może sobie pozwolić na OSX
Stig kupując komputer Apple w tej chwili płacisz za markę
A jeszcze jedno Stig jestem pewin że dałeś więcej za swojego składaka
http://www.allegro.pl/item271098702_..._2_gb_ram.html
a co wskładakch nie jest firmowe? listonosz przynosi ci penie gazetki reklamowe? przeczytaj konfiguracje tamtych komputerówja tych firm nie znam
Skontaktuj się z nami