Close

Strona 14 z 371 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 3702

Domyślnie

wiesz, w tej chwili (od dobrego roku) latwiej jest "zdobyc" roota w osx niz w dowolnym linuksie a nawet windows. systuacje ratuje jedynie stosunkowo mala ilosc makow
    polemizowalbym
    eot - po prostu kazdy wie swoje

Domyślnie

Siedziałem wczoraj przez trzy godziny w sklepie Apple bawiąc się wszystkim co popadnie, w tym iPhonem . Nie mam już wątpliwości, że to świetna technologia i coś, co zostało stworzone z głową (tj. pracę umysłową wykonali inżynierowie, a nie przerzucili ją na użytkowników .

Domyślnie

Zbigniewie
    nie jest to co prawda odkrywcze dla kogos kto maca zna od dawna ale z pewnoscia przyda sie takie info pecetowcom niedowiarkom.
    to chyba swietny pomysl by sprawdzic we wlasnych rekach. moze dobrze by bylo gdyby rozmowcy przekonani o swoich racjach poszli w twoje slady
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Hehe, wiem, że moja wypowiedź zabrzmiała wręcz "czysto-konsumersko", ale z całym przekonaniem jako inżynier przyznam, że produkty Apple są zajebiste I nie chodzi tylko o to, że mają ładne wzornictwo i ładnie pląsają na ekranie ikonki. Są one zrobione naprawdę z głową, jeżeli chodzi o interaktywność i wykorzystane technologie - zarówno sprzętowe, jak i soft. A iPhone to już zupełny odjazd - nie wiem czemu się nim wcześniej nie zainteresowałem W Stanach chyba co druga osoba chodząca po ulicach większych miast ma albo ten telefonik albo inny produkt Apple - choćby iPoda czy laptopa. A przecież mają do wyboru wiele innych, pewnie też tańszych produktów.

PS.: Nigdy nie byłem jakimś gadżeciażem i nie latałem za nowościami, ale na gwiazdkę sobie sprawię telefonik od producenta jabłek zza oceanu To już pewne jak to, że w tym roku znowu górale pokłócą się o trasy zjazdowe na Gubałówce

Domyślnie

no to wspolczuje rodzinie
    w apple wpada sie raz a potem.... szkoda gadac
    aparat foto przy tym to pikus, latwiej sie zmienia marke

pozdro
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Hehe, wiem, że moja wypowiedź zabrzmiała wręcz "czysto-konsumersko", ale z całym przekonaniem jako inżynier przyznam, że produkty Apple są zajebiste I nie chodzi tylko o to, że mają ładne wzornictwo i ładnie pląsają na ekranie ikonki. Są one zrobione naprawdę z głową, jeżeli chodzi o interaktywność i wykorzystane technologie - zarówno sprzętowe, jak i soft. A iPhone to już zupełny odjazd - nie wiem czemu się nim wcześniej nie zainteresowałem W Stanach chyba co druga osoba chodząca po ulicach większych miast ma albo ten telefonik albo inny produkt Apple - choćby iPoda czy laptopa. A przecież mają do wyboru wiele innych, pewnie też tańszych produktów.

PS.: Nigdy nie byłem jakimś gadżeciażem i nie latałem za nowościami, ale na gwiazdkę sobie sprawię telefonik od producenta jabłek zza oceanu To już pewne jak to, że w tym roku znowu górale pokłócą się o trasy zjazdowe na Gubałówce
    Święta prawda, mam iphona od kilku tygodni. Mistrzostwo świata. Nie chcę już nic innego. Z komputerami apple jest tak samo. Zresztą iphone ma linucha na pokładzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    peter
    przy 3d rzeczywiscie mac sie slabo sprawi chocby z racji braku softu
    ale skad wziales takie swietne info ze przy a/v tez jest slaby to nie mam pojecia. nie bede wymienial po kolei softu, ale wiekszosc muzykow i dzwiekowcow dziala na macach, a shake w tej chwili jest produkcji apple, a to jak zapewne skoro piszesz wiesz ze kluczowy program. nie mowiac juz o finalcut ktory zawojowal rynki filmowe a ni jedynie telewizyjne. wiec skoro twoj znajomy cos mowi to dobrze by bylo zeby jeszcze wczesniej sie dowiedzial co mowi i mowil rzeczowo. ty zas skoro powtarzasz, najpierw sprawdz.

co do prac tzw biurowych - jaki jest problem z makiem bom jakos nie zauwazyl a firme na macu prowadze. no ale moze ty masz jakies nowosci

w ogole znow musze to napisac - nie znasz maca co wynika z twojej wypowiedzi a piszesz o nim krytycznie. sam se odpowiedz czy powinienes pisac w ogole. zasada powinna byc taka ze pisza ci ktorzy cos wiedza.
    O, ale widzę że na macu nie ma polskich znaków diakrytycznych to lipa musi być...
    SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zikon Zobacz posta
    O, ale widzę że na macu nie ma polskich znaków diakrytycznych to lipa musi być...
    E przesadzasz. ĄĘŚĆŻŹŁÓŃ ąęśćżźłóń

Domyślnie

To oczywiście żart, choć osx dopiero teraz doczekał się polskiej wersji w leopardzie. Mi podoba się funkcja TimeMachine są filmiki na stronie firmowej, robi wrażenie. Tylko jak taka funkcja musi obciążać zasoby systemowe?
    SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zikon Zobacz posta
    To oczywiście żart, choć osx dopiero teraz doczekał się polskiej wersji w leopardzie. Mi podoba się funkcja TimeMachine są filmiki na stronie firmowej, robi wrażenie. Tylko jak taka funkcja musi obciążać zasoby systemowe?
    Spoko - bez uśmiechu świat smutniejszy.
    Niestety bajery zjadają zasoby - ale w taką stronę to idzie. Ja sobie na razie Leo odpuszczam - nie widzę powodu by posiadać. Tygrys ma się dobrze.

Strona 14 z 371 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów