Close

Strona 14 z 234 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 3702

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mam wrażenie, że w dyskusjach IBM/MAC czy Nikon/Canon nie chodzi wcale co jest lepsze.
    Moim zdaniem przyczyna leży gdzieś indziej.
    Wiele osób dokonało wyboru, podjęło decyzje i ta decyzja musiała być słuszna.
    Później osoby te bardzo nie lubią kiedy wychodzi, że ich decyzja mogła być błędna albo nie najbardziej optymalna. Przecież ja nie mogłem się mylić.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

A wedlug mnie to chodzi poprostu o to ze czy N/C czy PC/MAC to bardzo wlasciwie podobna klasa z malymi roznicami na korzysc jednego i drugiego. Tylko nikt nie lubi jak mu sie mowi ze jest glupi bo kupil cos , albo ze jest snobem bo ma cos innego.
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Oszczędny w słowach
    Miasto
    kujawsko-pomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sevenoo Zobacz posta
    to ze ferrari ma 0,001% aut w Polsce to znaczy ze jest gorsze od seicento co ma 15% ...
    swietne wnioski wyciagasz

i zrobisz na nim to samo co na duzo mniejszym ladniejszym macu.

Jak ci ktos powie ze posiadanie Nikona to snobowanie to tez sie zgodzisz??
    Za jedno Ferrari kupisz kilkanaście Seicento (teraz może kilkadziesiąt)
    A bardziej poważnie. Każda strona ma swoje racje. Ja wiem jednak, że moje są mojsze niż Twoje. Ja mam podejście ekonomiczne. Jeśli mogę mieć coś lepszego, w tym przypadku komputer, za mniejsze lub podobne pieniądze, to wybieram to rozwiązanie. Jeśli ktoś wybiera inaczej - jego sprawa.

Co do snobowania się. Nie mów tylko, że nie czujesz się lepszejszy od tych co używają małpek. Przecież tylko lustrzanką można zrobić dobre zdjęcia. Przecież każdy o tym wie

Domyślnie

Cytat - nie pamiętam skąd (zdaje się z www.myapple.pl)
    To tak jak z ludźmi co płaczą, że procesor -Y + X GB ramu to cienko, bo za tą samą kasę można mieć lepiej stuningowanego PC-ta. Ciekawe co oni z tym PC-tem robią, liczą charytatywnie permutacje do szczepionek na raka?

Fakt.
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agape Zobacz posta
    Cytat - nie pamiętam skąd (zdaje się z www.myapple.pl)
    myapple.pl akurat nie jestem dobrym miejscem do wspominania w tym watku. Jesli zwolennicy PC wejda na to forum, to nagle okaze sie, ze runely w gruzach wszelkie bajania o bezawaryjnosci, solidnej budowie, i genialnym systemie Maca.
    Subskrybuje RSSa z tego forum (akurat interesowal mnie iPhone, ale zaczely przychodzic z calego). Na 100 tematow dziennie, polowa tyczyla sie komputerow. Problemy z softem, wywalajacy sie system, pekajace obudowy, bledy w aktualizacjach systemowych, itd...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    myapple.pl akurat nie jestem dobrym miejscem do wspominania w tym watku. Jesli zwolennicy PC wejda na to forum, to nagle okaze sie, ze runely w gruzach wszelkie bajania o bezawaryjnosci, solidnej budowie, i genialnym systemie Maca.
    Subskrybuje RSSa z tego forum (akurat interesowal mnie iPhone, ale zaczely przychodzic z calego). Na 100 tematow dziennie, polowa tyczyla sie komputerow. Problemy z softem, wywalajacy sie system, pekajace obudowy, bledy w aktualizacjach systemowych, itd...
    tia...
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Bardzo podobne forum do tego...
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

bombel
    Gość

Domyślnie

Bolesna prawda jest taka, że jeśli ktoś baja o wyższości jednego systemu nad drugim, znaczy że po prostu nie zna tego drugiego.

Miałem nieprzyjemność pracowania na wielu macach i wielu windowsach i po obu mam złe (równie złe bądź równie średnie) wspomnienia. A jeśli już coś było warte mojego szacunku - jak w sumie bezproblemowość win98se czy uczenie się macosa 9 - to zostawało to w nowszych wersjach obu systemów skrzętnie i drobiazgowo niszczone.

Jeśli już coś ma przemawiać na korzyść któregoś systemu, to chyba tylko ilość fasonów i kolorów obudów PC-towych. Innych argumentów na korzyść jednego bądź drugiego nie znajduję...

Domyślnie

myapple.pl akurat nie jestem dobrym miejscem do wspominania w tym watku.
    niedowiarkom mozna polecic artykul z czołówki strony
    http://www.myapple.pl/czytaj.php?id=81201

Domyślnie

"Windows zdobyl swiat, uzywa go pewnie 99% ludzi"

Tym razem, to upiekszyles...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 14 z 234 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów